Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

"Είσαι βλάχος και είμαι star"

"Δεν θέλω να ξεπέσω εκεί που ήμουν. Εκεί που δεν με ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου. Θα πρέπει να αλλάξω ζωή... Δεν πάει άλλο!"


Σπύρος Γουναρόπουλος

"Θα κάνω ότι πρέπει για να ανέβω. Δεν μπορώ να ζω άλλο μέσα στη μετριότητα. Πρέπει να γίνω αναγνωρίσιμη. Αυτό ήθελε και η μαμά μου. 

Το αποφάσισα... Θα κατέβω στην Αθήνα και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Όλο και κάποιο θύμα θα βρεθεί να με βολέψει. Πίσω δεν ξαναγυρίζω με τίποτα. Το αποφάσισα!

Γιατί έχω και κάποιο στυλ. Κάποια φινέτσα. Βλέπω πως ξερογλύφονται οι άντρες όταν κάνω τις βόλτες μου. Οι άλλες καλύτερες είναι από μένα; Αλλά όλα κι όλα...

Δεν θα λέω "ναι" στον καθένα. Θα τον σκανάρω πρώτα κι αν δω ότι έχει όλο το πακέτο, τότε το συζητάμε. Δεν ανέχομαι να μου τη πέφτει ο κάθε λιγούρης που του γυάλισε το μάτι. 

Στην αρχή θα φορέσω ό,τι πιο πρόστυχο διαθέτω ή ό,τι τέλος πάντων θεωρούν αυτοί σωστό.

Δεν μπορεί, θα πετύχει το κόλπο. Δημοσιογράφος δηλώνω κι αυτό θα το εκμεταλλευτώ μέχρι τέλους. Ξέρω ότι στην πόλη που ζούσα ψάρωναν όλοι όταν τους έλεγα τι δουλειά κάνω.

Τέρμα τα ψέματα. Φεύγω για Αθήνα να κυνηγήσω το όνειρό μου. Να παντρευτώ κάποιον που θα με βάλει σε άλλα σπίτια. Πιο χλιδάτα. Να έχει φίλους που μπορούν να μου φτιάξουν το ίματζ. Για τέτοια είμαι γεννημένη!

Να φύγει επιτέλους ρε παιδάκι μου αυτό το "βλαχέ" που κουβαλάω τόσα χρόνια.

Δεν μπορώ άλλο. Η μιζέρια με καταστρέφει και είμαι αποφασισμένη να τα δώσω όλα. Θα το παίξω και λίγο bimbo... Ξέρω ότι οι άντρες τρελαίνονται μ' αυτά. Δεν με νοιάζει αν είναι άσχημος ή χοντρός. Αυτά θα κοιτάμε τώρα; Κι αν θέλει να του κάνω και παιδιά, τόσο το καλύτερο...

Δεν αντέχω πλέον τον λαουτζίκο. Πρέπει να γίνω star. Να με κυνηγούν οι κάμερες από πίσω, να με παρακαλάνε οι παπαράτσι για καμιά στημένη φωτογράφιση. Μόνο έτσι θα έχει νόημα η ζωή μου. Θα το παίξω και λίγο απεγνωσμένη του στυλ "Θέε μου, δεν αντέχω άλλο. Θα με πεθάνετε εσείς" και όλα θα πάνε όπως τα έχω σχεδιάσει.

Μα ορίστε, φτάσαμε κιόλας στην Αθήνα..."

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Έξυπνα tips για να προστατέψεις τα μάτια σου από τα αλλεργιογόνα

Τι να κάνεις για να αποφύγεις το τσούξιμο και τη δυσφορία αυτή την εποχή του χρόνου

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία