Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

Tης π@#!@%ας στο Dancing!

'Οταν κάτι δεν πάει καλά, τι κάνουμε; Του ρίχνουμε λίγο σεξ και κανά βρισίδι μήπως και "τσιμπήσουμε" στα νουμεράκια!


Σπύρος Γουναρόπουλος

Γιατί, καλό το ήθος και ο χαρακτήρας, αλλά εδώ παίζονται λεφτά και δεν είμαστε τώρα να το παίζουμε "της εκκλησίας". Πρέπει να κάνουμε ντόρο, να γίνουμε θέμα στα κανάλια και στα περιοδικά. Πρέπει να μας "κράξουν" γιατί αλλιώς είμαστε ανύπαρκτοι.

Ο χορός, χορός, αλλά η Νielsen δεν μας φέρνει κάθε εβδομάδα καλά μαντάτα.

'Εχουμε μία πολύ όμορφη παρουσιάστρια, βάζουμε δίπλα της έναν ατακαδόρο που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, της λέει ότι κοιτάζει το μπούστο της, εκείνη (δήθεν) σοκάρεται και φτιάχνουμε ένα πρώτης τάξεως σκετσάκι για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον. Μέχρι και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης την χαρακτήρισε (πολύ κακώς)... π@#!@%α, αλλά πέρασε στο ντούκου!

Ο Λάτσιος κάνει ότι μπορεί για να σώσει την παρτίδα. Δεν είναι και κανένας χθεσινός. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του και είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον τρόπο πως να σώζει ένα project που μέρα με τη μέρα χαντακώνεται.

Αλλά τι να κάνει κι αυτός μόνος του... Μέχρι και τον Φάνη Λαμπρόπουλο αναγκάστηκε να φιλήσει μήπως και ξεκολλήσει τους υπόλοιπους από τον λήθαργο.

Κι εδώ δεν έχουμε πρόβλημα μόνο με την κριτική επιτροπή, αλλά και με την παρουσιάστρια.

Ο Λιάγκας είχε δίκιο.... Ο Λάτσιος "πετάει" ατάκες στη Δούκισσα, αλλά εκείνη μάλλον κοιτάζεται στο μόνιτορ για να δει αν της πάει το φόρεμα. 

Δεν γίνεται δουλειά έτσι κ. Λάτσιε! Κάτι πρέπει να κάνεις.

Πρέπει να "τσαλακωθεί", αλλά μου φαίνεται πως δεν της είναι και τόσο εύκολο. Και ξέρεις γιατί; 

Γιατί όταν είσαι μία κοπέλα που σε έχουν μάθει με το "είσαι θεά, πανέμορφη, η ωραιότερη απ' όλες" και όλα τα σαλιαροειδή, τότε δύσκολα κατεβαίνεις στη γη! Δύσκολα προσαρμόζεσαι με τον κοινό θνητό!

Η showbiz, όμως, Δούκισσα έτσι λειτουργεί. Μάθε λοιπόν να είσαι ένα κορίτσι γήινο που δέχεται το κάθε πείραγμα με ευχαρίστηση και να μην ξυνίζεις fake. Δεν μπορείς να το κάνεις με την καρδιά σου; Τότε μάθε να υποκρίνεσαι με πειστικότητα!

Ξέρω ότι περιμένεις το πριγκιπόπουλο να έρθει να σε πάρει απ ́ όλο αυτό τον ορυμαγδό που σε βασανίζει τα τελευταία χρόνια. Αλλά μέχρι τότε, παίξε καλά το ρόλο σου για να βγει το έργο σωστό!

Το βαριούνται οι άντρες, Δουκισσάκι, το στυλ "Barbie". Koίτα τη συνάδελφό σου, την Κατερίνα Καινούργιου, πως ξεψάρωσε... Το κατάλαβε το λάθος της και το διόρθωσε. 

Μάθε λοιπόν, πως όσο όμορφη και να είσαι, αυτό δεν μετράει στα αρσενικά. Κι αν το συνεχίσεις έτσι σε βλέπω να παίρνεις σπίτι σου καμιά δεκαριά γάτες για παρέα και να αναφωνείς εν εξάλλω στις φίλες σου την κοινότυπη ατάκα της απογοητευμένης: "Δεν υπάρχουν άντρες πια"!

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30