Πήραμε το Πούλιτζερ!

Από που κι ως που; Τι έχουμε κάνει και θέλουμε με κάθε τρόπο να μπούμε εξώφυλλο στα περιοδικά; 

Σπύρος Γουναρόπουλος

Έστω και σ' αυτά που όλοι τα θεωρούν trash και κίτρινα! Γιατί, άλλο το gossip, άλλο το celebrity.Το πρώτο είναι για τις κατίνες, ενώ το δεύτερο για τις κυρίες του Κολωνακίου και της Κηφισιάς. Άσχετα αν στο χωριό μας πήζαμε το ξινόγαλο!

Αλήθεια, έχουμε κάνει κάτι που να αξίζει την προσοχή όλων; 

Μάλλον θα τους πουλήσουμε παραμύθι ότι κάνουμε δημοσιογραφική δουλειά και μ' αυτή την ιδιότητα θα μπούμε σε άλλο κοινωνικό level. Δεν θα ασχολούμαστε με τα κερατώματα και άλλα λοιπά “σκουπιδαριά”. Μόνο αν βλέπουμε την κατηφόρα στα νούμερα. Μόνο τότε θα το παίξουμε “κορίτσια της διπλανής πόρτας”. Μόνο τότε θα σταθούμε δίπλα στην κομμώτρια, την κορδελιάστρα, τη μοδίστρα! Εξάλλου κι αυτές μας βλέπουν.

Δεν έχουμε πάρει και το “Πούλιτζερ” (ή μήπως το πήραμε;). 

Μάλλον για να φτάσαμε ως εδώ, κάποιος θα έβαλε το χεράκι του. Τώρα που, μη μας ρωτάτε!

Από την άλλη, αν δεν πετύχει αυτό το κόλπο, θα πάρουμε σβάρνα και το Golden Hall και την Κηφισιά, θα φορέσουμε τα καλά μας και θα κάνουμε τις βόλτες μας κανά εξάωρο, μήπως και μας πετύχει κανένας άμοιρος φωτογράφος. Τους βρίζουμε μεν, αλλά τους έχουμε ανάγκη όσο ο κουραμπιές την άχνη του! 

Για μας τις νότιες, μόνο Γλυφάδα! 

Αλλά αναρωτιόμαστε, γιατί ασχολούνται όλοι μαζί μας; 'Η μήπως έχουμε αυτή τη ψευδαίσθηση; Μήπως θα πρέπει να τους μπούμε με το ζόρι στο μυαλό για να μην μας ξεχάσουν; Ξέρουμε ότι δεν τους καίγεται καρφάκι για μας, αλλά εμείς τι θα κάνουμε; Να πέσουμε στην ανυποληψία; 

Και τότε, με τι ψυχολογία θα πηγαίνουμε στα σπίτια μας κάθε βράδυ; Γιατί είμαστε και λίγο αργόσχολοι!

Τέλος πάντως, θα το παλέψουμε και φέτος! Στολίσαμε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας από τις αρχές Νοεμβρίου για να κάνουμε εντύπωση. Τι άλλο θέλετε από μας στο φινάλε; Θα μας φάτε στη μάπα και του χρόνου, θέλετε δεν θέλετε!

Έτσι, για να καταλάβετε πόσο μίζεροι είστε...About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares