Skip to main content

ΑΡΘΡΑ

“Πες, πες” θα την πάρεις την εκπομπή!

Κι επειδή περνάμε δύσκολους καιρούς, ο κάθε ένας κάνει ότι μπορεί για να βγάλει τα προς το ζην. 


Σπύρος Γουναρόπουλος

Φυσικά δεν κυνηγάμε όλοι μας τα ίδια πράγματα. Ορισμένοι προσπαθούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα και άλλοι κάνουν ότι μπορούν για να διευρύνουν την καριέρα τους (αυτή που νομίζουν ότι έχουν). Τέλος πάντων...

Το 2015 είναι ανοιχτό για όλους. Από το να απολυθείς μέχρι να πάρεις εκπομπή. Βέβαια, το ζητούμενο είναι τι “κονέ” έχεις και αν διαθέτεις το “ταλέντο” να πείσεις ανθρώπους. 

Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι ρευστά. 

Είδατε τι έπαθε η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης! Ούτε καν τους ενημέρωσαν ότι κόπηκε η εκπομπή τους. Αφήστε τους άλλους να λένε ότι ενημερώθηκαν από την Μαραγκουδάκη. Ιδέα δεν είχε το δίδυμο. Κάποια στιγμή βγήκε η πληροφορία στο διαδίκτυο και τους πήραν τηλέφωνο!

Από την άλλη πλευρά, μέσα σε ένα τιμ εκπομπής δημιουργούνται εντάσεις και βλέψεις για κάτι παραπέρα. Σου λέει η άλλη: “Μια ζωή πανελίστρια θα είμαι; Θα ζω κάτω από τη σκιά της βασικής παρουσιάστριας; Κάτι πρέπει να κάνω!”.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Ελένη Τσολάκη έχει βάλει πλώρη να πείσει τους ιθύνοντες του Alpha να της δώσουν μία ευκαιρία να αναλάβει μία εκπομπή. Κι επειδή δεν μπορεί να πάει στο μεγάλο αφεντικό αυτοπροσώπως και να ζητήσει το δικό της concept, κάνει ότι μπορεί για να της δώσουν στο άμεσο μέλλον το πράσινο φως. 'Η τουλάχιστον να την έχουν στην ατζέντα των “προσεχώς”.

Ίσως να μην είναι πρέπον να αναφέρω με ποιον προσπαθεί να έχει καλές σχέσεις, αλλά το ζητούμενο είναι ότι “πες, πες” ίσως να καταφέρει να πετύχει αυτό που θέλει!

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΑ

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Αθήνα

Η πόλη στους δρόμους

ΑΡΘΡΑ

Jean-Marc Fournie: Μοντέρνοι Άγγελοι

«Ο πατέρας Φουρνιέ είναι ένας απόλυτος ήρωας» 

ΑΡΘΡΑ

Η Παναγία των Παρισίων στις φλόγες

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σ' εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας στον Καθεδρικό ναό

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς