Skip to main content

ΕΙΔΙΚΟΙ

Αναστάσιος Βεκρής

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής είναι πλαστικός χειρουργός, με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών. 


Αναστάσιος Βεκρής

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εξειδικεύτηκε για πολλά χρόνια στη Γενική Χειρουργική και την Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική, Μικροχειρουργική και τα Εγκαύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Επίσης εξειδικεύτηκε στη χειρουργική αποκατάσταση των αλωπεκιών και στη μεταμόσχευση μαλλιών έχοντας κάνει μετεκπαίδευση δίπλα στον διάσημο Dr. J. C. Kim στο εξειδικευμένο κέντρο KNU University Hospital of South Korea.

Ο Δρ Βεκρής έχει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων και στη χειρουργική άκρας χειρός. Είναι άριστα εκπαιδευμένος στη μικροχειρουργική και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ειδικούς διεθνώς στην μεταμόσχευση μαλλιών. Μάλιστα έχει πραγματοποιήσει πολλές επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Μέσης Ανατολής. 

Είναι πρόεδρος και επιστημονικός διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group και επικεφαλής του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Cosmetic Derma Medicine Center (http://www.cosmeticdermamedicine.gr/) στην Αθήνα. Είναι επίσης ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του κέντρου Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Έχει παρουσιάσει πάνω από 80 επιστημονικές ανακοινώσεις σε διάφορα θέματα της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής και της Μεταμόσχευσης μαλλιών και έχει πάρει μέρος σε περισσότερα από 120 επιστημονικά συνέδρια. Είναι μέλος των επιστημονικών εταιρειών ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής) και της ISHRS (Διεθνής Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών) κ.ά.

Διαβάστε επίσης

ΕΙΔΙΚΟΙ

Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπος ζωής

Τα οφέλη της Μεσογειακής δίαιτας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Κατερίνα Καλογεροπούλου μάς εξηγεί γιατί πρέπει να την ακολουθήσουμε.  

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.

ΕΙΔΙΚΟΙ

Περί πρωινών meetings και άλλων δαιμονίων

Εργασία και... χαρά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός