Skip to main content

ΕΙΔΙΚΟΙ

Περί πρωινών meetings και άλλων δαιμονίων

Εργασία και... χαρά



Στην παρέα... συγγνώμη, στην ομάδα... όχι, συγγνώμη, ήταν πιο σωστό πριν, στην παρέα του allyou.gr κάνουμε meetings συχνά. Κάνουμε meetings γιατί θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, όλο πιο δημιουργικοί για σένα και για σένα και για σένα. Και γιατί μας αρέσει να συζητάμε και να λύνουμε όλα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στο site από κοντά, με ομαδικότητα και κουβέντα. 

Το σημερινό meeting ήταν προγραμματισμένο στο γραφείο μας για τις 10:30 το πρωί. Η Μαρία, η αρχισυντάκτρια μας, και να θέλει να αργήσει δεν μπορεί. Είναι συνεπής, είναι οργανωτική, ξέρει τι θέλει από τη συντακτική ομάδα και πώς να μας το ζητήσει. Κι ήταν εκεί, όπως πάντα, από νωρίς... Μπαίνουμε στην αίθουσα συσκέψεων ένας – ένας, κάποιοι νυσταγμένοι, κάποιοι ελαφρώς πιο ζωηροί, τραβάμε καρέκλες, ξεκουμπώνουμε μπουφάν, ανοίγουμε τσάντες, αραδιάζουμε σημειωματάρια πάνω στο τραπέζι...

Κάπου εκεί, σταθερά και πάντα δίπλα μας, είναι και η Μελίνα, η διευθύντρια μας. Και επειδή μας φροντίζει πάντα, μας κερνάει κρουασάν βουτύρου και ντόνατς με ζάχαρη και γλυκαίνει, έτσι, το πρωινό και την ημέρα μας. Γι' αυτό κι εμείς την φωνάζουμε «μαμά Μελίνα», γιατί εκτός από διευθύντρια του αγαπημένου μας allyou.gr και κινητήριος δύναμη για όλες μας, έχει έναν δικό της τρόπο να μας προστατεύει, όλες μαζί και την καθεμία μας ξεχωριστά. Μας προστατεύει από τα προβλήματα της δουλειάς, τα λύνει για εμάς δηλαδή, και μας συμβουλεύει. Κι όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς. 

Η ατζέντα της συνάντησης μακροσκελής. Η κουβέντα ξεκινάει από τα τεχνικά: το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν δύσκολο για όλους μας, κύλησε με πολλή (πάρα πολλή όμως) δουλειά και κάποια μικροπροβλήματα στον server μας. Παρόλα αυτά, τα αντιμετωπίσαμε γρήγορα, δοκιμάζοντας με αυτή την ευκαιρία τις δυνάμεις μας και τις αντοχές μας. Μαζί με αυτά, δοκιμάσαμε και την άψογη συνεργασία μας για ακόμη μία φορά. Την εισαγωγή στη συζήτηση κάνει, φυσικά, η Μελίνα που δίνει στην δύσκολη αυτή τη φάση που περάσαμε τον χαριτωμένο χαρακτηρισμό: «παιδικές ασθένειες». Και είναι όντως κάπως έτσι. Γιατί, πράγματι, τα δύσκολα σε κάνουνε καλύτερο αν βρεις τον τρόπο να κερδίζεις από αυτά, ό,τι έχουν να σου δώσουν. Kαι να παίρνεις - γιατί όχι; - ένα μικρό μάθημα. Έτσι πιστεύουμε κι εμείς, ότι το παιδάκι μας, το μικρό μας allyou, που δεν έχει σβήσει ακόμα καλά - καλά το πρώτο του κεράκι, ότι είναι πια πιο ώριμο, πιο δημιουργικό και πιο δυναμικό από ποτέ.

Σε αυτό το κλίμα, η συζήτηση γρήγορα περνάει στους διαγωνισμούς μας ώστε να μπορέσουμε πολύ σύντομα να σου χαρίσουμε ακόμη περισσότερα δώρα. Στην πορεία η κουβέντα φτάνει στην θεματολογία και εκεί γίνεται ένας πραγματικός καταιγισμός ιδεών. Μιλάμε για μόδα, για ρούχα, για συνδυασμούς, για αξεσουάρ και η Κέλλυ, με το πάντα ακαταμάχητο στιλ της, μας λέει τι να φορέσουμε και τι όχι. Λέμε για μάρκες, για εταιρίες, για καλλυντικά. Μήπως να κάνουμε κι αυτό, μήπως να κάνουμε κι εκείνο; Ναι, κάποια από αυτά σίγουρα θα τα κάνουμε και θα τα δεις σύντομα στην οθόνη σου. 

Συνεντεύξεις; Πρόσωπα; Εκεί να δεις τι γίνεται... Η Ειρήνη θέλει να κάνει συνέντευξη με τον Α. (που είναι και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός και κούκλος), ενώ ο Χρυσοβαλάντης (το νεότερο μέλος της παρέας) με τον -εξίσου κούκλο- πολίστα Μ.. Η Αναστασία από την άλλη θέλει να κάνει με τον Γ., αλλά ίσως να πρέπει να περιμένει λιγάκι, δεν δίνει συνεντεύξεις αυτή την περίοδο. Λογικό, γράφει την καλύτερη σειρά που βλέπουμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Ναι, συμφωνούμε όλοι πως είναι πράγματι η καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Μοιραία, η κουβέντα περνάει στην t.v. Τι βλέπει ο καθένας, τι του αρέσει, τι του σπάει... Κι όταν μιλάμε για τηλεόραση δεν θέλουμε και πολύ για να καταλήξουμε στους ηθοποιούς. Εντάξει, θα το παραδεχτούμε, κι εμείς στο γραφείο κουτσομπολεύουμε: ποιος τα έχει με ποια, ποιος χώρισε με ποια, ποιος έχει καλή σχέση με ποιον και ποιοι είναι στα μαχαίρια. Δεν καταλαβαίνουμε καν πώς καταλήγουμε να συζητάμε περί αμφισεξουαλικότητας. «Μα είναι ο Κ. bisexual;» Η «μαμά Μελίνα» έχει την απάντηση ακόμα και σε αυτό... Ενδιαφέρον θέμα η αμφισεξουαλικότητα στο μεταξύ, να θυμηθούμε να το συμπεριλάβουμε κάποια στιγμή στον τομέα της Ψυχολογίας μας.

Και κάπως έτσι, μέσα στα δυνατά γέλια και τις αντιρρήσεις αυτής της παρέας (θα το κατάλαβες πια κι εσύ ότι είναι περισσότερο παρέα παρά ο,τιδήποτε άλλο), η επαγγελματική συζήτηση έχει τελειώσει προ πολλού. Λέμε τα νέα μας, τα προσωπικά μας, κάνουμε πλάκα, αυτοσαρκαζόμαστε, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Και ελπίζουμε ότι η δική μας η ενέργεια, το δικό μας κέφι, η δική μας παρέα φτάνει και σε σένα, μέσα από τα πλούσια και όμορφα πράγματα που προσπαθούμε κάθε μέρα να ετοιμάζουμε. 

Το be continued...

Υγ: Από το σημερινό meeting (μάς) έλειπε η Γεωργία, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Θα της κάνουμε το... briefing απόψε, πίνοντας -όλοι μαζί- το ποτό μας, στο αγαπημένο μας στέκι. Και ναι, κάποια στιγμή θα σου αποκαλύψουμε ποιο είναι αυτό. Και θα σε περιμένουμε, για να γνωριστούμε (και) από κοντά.  

emeis350.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΕΙΔΙΚΟΙ

Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπος ζωής

Τα οφέλη της Μεσογειακής δίαιτας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Κατερίνα Καλογεροπούλου μάς εξηγεί γιατί πρέπει να την ακολουθήσουμε.  

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Μπορώ να απαλλαγώ από τους μαύρους κύκλους;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος δρ. Αμαλία Τσιατούρα σου απαντά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ