Skip to main content

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Πώς θα απαλλαγώ από τα ψωμάκια και την κοιλίτσα;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα απαντά.



Μπορεί ακόμη να διανύουμε την άνοιξη, αλλά μην ξεχνάτε ότι απέχουμε τρεις μήνες από το καλοκαίρι. Αν σας απασχολεί το τοπικό πάχος στην κοιλιά, τα ψωμάκια ή η χαλάρωση και το περιττό λίπος σε μπράτσα και γλουτούς, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε σημαντικά την εικόνα σας και μάλιστα χωρίς χειρουργείο.

Η μη επεμβατική μέθοδος που προτείνω στο ιατρείο ονομάζεται Cavitation RF και είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο κομμάτι της αισθητικής ιατρικής που γίνεται τελείως ανώδυνα. Η συσκευή συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες και η διαδικασία ενδείκνυται τόσο για την απώλεια τοπικού πάχους όσο και για τη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Μέσα σε λίγες συνεδρίες το σώμα θα είναι σμιλεμένο, τα λιποκύτταρα θα έχουν συρρικνωθεί, κάποια θα έχουν αποβληθεί εντελώς και η υφή του δέρματος θα έχει βελτιωθεί. Επιπλέον, αν βοηθήσετε κι εσείς με σωστή διατροφή, θα χάσετε πόντους και θα φοράτε μικρότερο νούμερο σε φούστες και παντελόνια. 

Τώρα, τι ακριβώς κάνουν οι δύο τεχνολογίες; Το cavitation είναι εστιασμένοι υπέρηχοι που σπάνε τις μεμβράνες των λιποκυττάρων. Το λίπος που περιέχεται σε αυτές υγροποιείται και αποβάλλεται σταδιακά από τον οργανισμό. Από την άλλη, οι RF είναι ραδιοσυχνότητες που θερμαίνουν τους ιστούς εσωτερικά κινητοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο έχουμε σύσφιγξη. Το πρωτόκολλο εξατομικεύεται και απαιτείται ένας αριθμός συνεδριών που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, καθώς εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς γίνεται η θεραπεία: https://www.youtube.com/watch?v=LPld2pFcsNI

Διαβάστε επίσης

ΕΙΔΙΚΟΙ

Μεσογειακή Διατροφή ως τρόπος ζωής

Τα οφέλη της Μεσογειακής δίαιτας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Κατερίνα Καλογεροπούλου μάς εξηγεί γιατί πρέπει να την ακολουθήσουμε.  

ΕΙΔΙΚΟΙ

Περί πρωινών meetings και άλλων δαιμονίων

Εργασία και... χαρά

ΕΙΔΙΚΟΙ

"Μπορώ να απαλλαγώ από τους μαύρους κύκλους;"

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος δρ. Αμαλία Τσιατούρα σου απαντά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30