Θα μας χαλαρώσει,θα μας «πάρει» την ένταση, θα μας διευκολύνει στην κίνηση. Ποιο; Μα, το μασάζ!

Η Τζωρτζίνα Καρέλλα, Master Beauty Expert, δίνει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου για την Ομορφιά. Σήμερα μας λύνονται οι απορίες για το μασάζ!

Allyou Team

1)    Μασάζ Express: Κεφάλι / Αυχένας / Πλάτη
Μασάζ ρεφλεξολογίας που εστιάζει στο επάνω μέρος του σώματος. Εστιάζει στην πίεση σημείων ικανών να ενεργοποιήσουν το σώμα και να απαλλάξουν την μυϊκή ένταση.

2)    Μασάζ Χαλαρωτικό και Anti-Stress
 Μία από τις αρχαιότερες μη παρεμβατικές μορφές θεραπείας, το μασάζ.  Η λέξη (massage) έχει τις ρίζες της στη Γαλλία, οι πρώτες λογοτεχνικές αναφορές ξεκινούν από Κίνα και Ινδία, στα λατινικά η λέξη «massa» μεταφράζεται ως μάζα/ζύμη, ενώ στα αραβικά ως άγγιγμα. Στα ελληνικά, σημαίνει «μάλαξη», ενώ ως ορισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η λέξη «ανάτριψη»
Το μασάζ , που συνήθως, το συνδέουμε  με τον πόνο, καθώς ενστικτωδώς όταν πονάμε, αγγίζουμε ακριβώς πάνω σε αυτό το σημείο προκειμένου να υπάρξει ανακούφιση, είναι ο ιδανικός τρόπος χαλάρωσης.  Το άγγιγμα λειτουργεί θεραπευτικά  καθώς μειώνει το στρες και μας οδηγεί σε ψυχολογική, πνευματική  και σωματική χαλάρωση. Ο ίδιος ο Ιπποκράτης (πατέρας της ιατρικής) επέβαλλε στους μαθητευόμενους του τις εντριβές ως απαραίτητη ιατρική γνώση..

3)    Μασάζ Κυτταρίτιδας
Είναι ο μόνιμος εχθρός όλων των γυναικών. Είναι αυτή, που ακόμα κι αν έχεις το τέλειο σώμα, θα σου …χτυπήσει την πόρτα. Ποια; Μα… η κυτταρίτιδα! Αντιμετώπισε την …κατά μέτωπο και νίκησε την!
Με μασάζ και ειδική θεραπεία θα  αντιμετωπίσεις προβλήματα παχυσαρκίας και έντονης επιδερμικής χαλάρωσης.

Το μασάζ με χρήση Roller (bio roller ή derma roller) ή υπέρηχου , έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Βασικό σου όπλο:  τα καλά και σωστά προιόντα

4)    Λεμφικό μασάζ για αδυνάτισμα & σύσφιξη με microgel θαλάσσης
Είναι το μασάζ  που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Κάνει αδυνάτισμα και σύσφιξη, ενώ ταυτόχρονα μια σειρα προιόντων θαλασσοθεραπείας  σώματος από τη Θάλασσα του Σαργκάσσο , σου προσφέρει  ανανέωση, χαλάρωση, ανακούφιση, ενυδάτωση, βελτίωση της κυκλοφορίας και του λεμφικού συστήματος.

5)    Deep Tissue Massage
Είναι ένα τεχνικό βαθύ μαζάζ για… μυημένους. Μασάζ αργό αλλά ¨δυναμικό», με στοιχεία Σουηδικού Μασάζ  που θα λύσει το σώμα σας και θα σας απελευθερώσει απο χρόνιους πόνους.  
«Το Deep Tissue Massage είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών (triggerpoints)*
*Triggerpoints είναι <<κόμποι>> μυικών ομάδων που δημιουργούνται οταν έχουμε κακή στάση σώματος.

6)    Μασάζ για εγκύους : Pre & Post Natal

Mια γυναίκα που περιμένει μωρό, ή που μόλις έχει γεννήσει , χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, στοργή και προσοχή!  Προσοχή για να μην ενεργοποιηθούν οι μύες. Το μασάζ πρέπει να γίνεται στο πλάι με ειδικό μαξιλάρι και να αποφεύγονται οι μαλάξεις πάνω στην κοιλιά ή το έμβρυο. Το βαθύ μασάζ απαγορεύεται, ενώ το χαλαρωτικό, που είναι απαραίτητο, δεν πρέπει να περιλαμβάνει κινήσεις στην μπροστινή πλευρά του σώματος.

 

Τζωρτζίνα Καρέλλα
www.urbaneskin.com

gkar.jpg
Ανώτατο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων στην βιομηχανία της ομορφιάς  στο χώρο της διοίκησης  και στο χώρο της επικοινωνίας, με ισχυρό επιχειρηματικό πνεύμα, βαθειά γνώση του αντικειμένου της, με ικανότητα στην καινοτομία, στην ανάπτυξη νέων ιδεών και νέων προϊόντων.
Με διεθνή εμπειρία και διεθνείς δραστηριότητες στο χώρο της ομορφιάς, της αισθητικής και της κοσμετολογίας.
Έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της ομορφιάς και τις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών και έχει να επιδείξει μια προσωπική δημιουργική ανάπτυξη αλλά και την επίτευξη των στόχων και του οράματος της. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares