ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
3 μόλις υλικά για ένα τόσο δροσερό και κομψό γλύκισμα. Πολύ ελαφρύ και δροσερό ζελέ που θα φτιάξετε σε 3 μόλις λεπτά και μετά θα το σερβίρετε σαν επιδόρπιο μετά από ένα δείπνο ή θα το απολαύσετε μετά από ένα μεσημεριανό υπνάκο. Ξέρετε, από αυτούς τους κλεφτούς, τους καλοκαιρινούς…
Υλικά για 4 άτομα
1 φάκελο ζελέ κεράσι του εμπορίου
250ml γάλα καρύδας πολύ κρύο
Φρέσκα κεράσια για τη διακόσμηση
Εκτέλεση
Διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 200ml καυτό νερό.
Προσθέτετε το γάλα της καρύδας (είναι καλύτερα να το έχετε από την προηγούμενη στο ψυγείο) και ανακατεύετε καλά.
Μοιράζετε το μίγμα σε 4 ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει και να πήξει καλά το ζελέ.
Σερβίρετε τα διακοσμώντας με ολόκληρα κεράσια.