Skip to main content

BLOGS

Bahama Mama: To νέο blog της Parenting Coach Νάντιας Γεωργίου

Παιδικό πάρτι ή ροκ συναυλία; (Να θυσιαστώ για το παιδί μου;)


Νάντια Γεωργίου

Έρχεται το παιδί σου και με τεράστιο χαμόγελο σου ανακοινώνει ότι το επόμενο Σάββατο έχει πάρτι ένας συμμαθητής του. Είναι το τελευταίο της χρονιάς και θα είναι όλα τα παιδιά της τάξης πριν φύγουν διακοπές. Και πραγματικά πετάει από τη χαρά του.
Τέλεια, λες εσύ. Ανοίγεις την πρόσκληση, όλα καταπληκτικά, μέχρι που βλέπεις την ημερομηνία. Το πάρτι γίνεται την ίδια μέρα με τη ροκ συναυλία που ήθελες να πας! Που την έχεις ακούσει καιρό τώρα κι έχεις ενθουσιαστεί γιατί (επιτέλους) έρχεται το αγαπημένο σου συγκρότημα!
Και δεν ξέρεις τι να κάνεις: το χατίρι του παιδιού σου ή το δικό σου;
Το παιδί σου έχει ανάγκη να είναι με τους φίλους του κ εσύ έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις. Και πάνε κάποια χρόνια που έχεις να πας σε ροκ συναυλία. Καλά που δεν αγόρασα εισιτήριο, είναι η πρώτη σου σκέψη.

aaabahin.jpg

Η συναυλία όμως, once in a lifetime. Σε πιάνει ένα ψιλοκλαψούρισμα, ένα "εμένα κανείς δεν με σκέφτεται," ένα «υποχωρώ για το παιδί μου…πάλι»… Και ο άντρας σου που έλεγε να έρθει έκανε πίσω τώρα που έμαθε ότι θα είναι όρθιοι. Θα μείνει σπίτι λέει, να δει ποδόσφαιρο. «Να θυσιαστώ για το παιδί μου;» αναρωτιέσαι. Χάλια λέξη η θυσία, αν με ρωτάς.
Κουβαλάει πολύ βάρος. Το ψάχνεις στο μυαλό σου να βρεις λύση. Όλοι κάνουν αυτό που θέλουν, σκέφτεσαι. Εγώ τι κάνω για μένα; Και τελικά έχεις φαεινή. Βρίσκεται μια υπέροχη μαμά που εμπιστεύεσαι και αναλαμβάνει να πάρει το παιδί σου μαζί με το δικό της όταν τελειώσει το πάρτι. Και καθώς έχεις ήδη φύγει από το πάρτι και οδηγείς προς την συναυλία, είσαι ευτυχισμένη που βρήκες τον τρόπο και εσύ και το παιδί σου να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Είσαι ευγνώμων γιατί η καλή μαμά δέχτηκε με χαρά να σε βοηθήσει και γιατί ο άντρας σου συνεννοήθηκε μαζί της πού να την συναντήσει για να πάρει το παιδί. Οδηγείς, δυναμώνεις τη μουσική, σκας ένα χαμόγελο τρελής χαράς και ικανοποίησης και για μερικά ξέγνοιαστα δευτερόλεπτα το μόνο που σκέφτεσαι είναι η συναυλία σου που αρχίζει σε λίγο.

https://www.youtube.com/watch?v=ejU5YAHN3vQ&list=PLgGHoWwvNnaVkpoRVLuvQhSOaSIZ1-dpX&index=1

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.