Ο Rudy Willingham αποδεικνύει ότι οι όμορφες μέρες δεν έχουν τον ήλιο ανάγκη

Κι όμως, οι δρόμοι στο Σιάτλ μπορούν να γίνουν πιο φωτεινοί

Κατερίνα Ανδρομιδά

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να μην ενδείκνυται για τρελό χιούμορ και έξαλλες καταστάσεις αλλά η έμπνευση και η δημιουργία δεν σταματούν ποτέ, ούτε καν από τον κορωνοϊό.

Ο Rudy Willingham είναι η τρανή απόδειξη ότι και στις πιο σκοτεινές εποχές, το κέφι και η φαντασία είναι ενεργά στοιχεία της ζωής (ακόμη) και θα' πρεπε να'ναι. Ζει στο Σιάτλ και στη προσπάθειά του να μη μείνει ''ήσυχος'' ξεκίνησε μια καλλιτεχνική αποστολή με ιδιαίτερο σκοπό..

Να ''φωτίσει'' τους δρόμους και να τους δώσει μια πιο χαρούμενη όψη. Ο Rudy βλέπει τη τέχνη του μέσα από την σκοπιά ενός μικρού παιδιού.  ''Όταν κοιτούσες τα σύννεφα μικρός, δεν σου έμοιαζαν και σένα σαν δεινόσαυροι;'' όπως εξηγεί ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στο Bored Panda. ''Κοιτάζω το φως που πέφτει στα κτίρια και αναρωτιέμαι γιατί να μην είναι κάποιο alien, δηλαδή; Πάντα λάτρευα την τέχνη του δρόμου, κυρίως όταν αυτή έπαιζε με τα κτίρια''.

 

Η τεχνική του είναι τόσο απλή όσο φαντάζεσαι. Με σύμμαχό του το χαρτί σχεδιάζει ήρωες κινουμένων σχεδίων, διάσημα πρόσωπα ή ό,τι άλλο σκαρφιστεί δημιουργώντας οφθαλμαπάτες που για λίγο σε κάνουν να βλέπεις με άλλο μάτι την ''άδεια'' πόλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares