Λέγεται Sergio Odeith και τα γκράφιτι που κάνει είναι ικανά να σε τρομάξουν

Εκτός αν δεν τρέμεις τα έντομα και τα λιοντάρια

Κατερίνα Ανδρομιδά

''Ζωγράφιζα από όταν ήμουν παιδί αλλά ποτέ δε περίμενα ότι θα φτάσω ως εδώ''. Αυτή είναι η πρώτη δήλωση του Sergio Odeith σε συνέντευξή του στο Bored Panda σχετικά με τη τέχνη του. Τα λόγια, όμως, πραγματικά δεν μπορούν να καλύψουν με κάνενα τρόπο το εύρος του ταλέντου αυτού του καλλιτέχνη. 

Θα λέγαμε ότι έφερε ένα καινούριο είδος γκράφιτι στον κόσμο του γκράφιτι. Διότι, αποκλείεται να πέτυχες μέχρι στιγμής στη ζωή σου κόκορα έτοιμο να σου μιλήσει σε κάποιο βαγόνι του ΗΣΑΠ, ή λύκο έτοιμο να σου χιμήξει στο στενό κάποιας πολυκατοικίας, μα φυσικά ούτε κατσαρίδα έτοιμη για εξόρμηση... πάνω σου.

 

Ναι, τόσο τρομακτική μα αξιοθαύμαστη είναι η τέχνη του Sergio. Η τεχνική της 3D παρουσίασης των έργων του σίγουρα συντελεί σε αυτό το αποτέλεσμα, το σχεδόν ακαριαίο. Γιατί, δεν γίνεται να μη πάθεις ταχυκαρδία ή έστω να δεις αστεράκια όταν ανταμώσεις στο δρόμο σου ένα γιγαντιαίο δεινόσαυρο. Γίνεται;

Ο Sergio,μπορεί να μη μιλάει πολύ αφού προτιμά να μας αποστομώνει με τις ιπτάμενες πασχαλίτσες-θεριά και άλλα θηρία του αλλά όταν μιλάει, έχει πράγματα να πει. Και η συμβουλή που θα έδινε σε κάποιον που τώρα αρχίζει δειλά δειλά να πιάνει σπρέι είναι η εξής: ''Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά, κυνήγα τα όνειρά σου και ποτέ μη τα παρατάς''.

Για την ιστορία, ο Sergio μετράει πάνω από 774 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και παρακάτι 330 χιλιάδες στο Facebook. Μη μου πεις ότι δεν τους αξίζει;

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares