Skip to main content

BLOGS

Το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer του Northman είναι εδώ και οι fans του Robert Eggers δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους

Στην επιστροφή του Robert Eggers μετά το αριστουργηματικό Lighthouse, πρωταγωνιστούν οι λαμπεροί Björk, Anya Taylor-Joy και Alexander Skarsgard 



Κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου Northman, και οι fans του δημοφιλούς art-house σκηνοθέτη Robert Eggers δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους!

Τοποθετημένη στην Ισλανδία του 10ου αιώνα, η ταινία αποτελεί μια παρέλαση μεγάλων αστέρων, όπως οι Björk, Anya Taylor-Joy, Alexander Skarsgård και Nicole Kidman.

Το Northman αποτελεί την τρίτη παραγωγή του σκηνοθέτη, μετά τα πολυβραβευμένα The Witch και The Lighthouse, και σε αυτήν ο Skarsgård στον ρόλο του viking πρίγκιπα, Amleth, πρόκειται να επιχειρήσει να κατατροπώσει τον σατανικό Fjölnir στην παγωμένη Ισλανδία του 10ου αιώνα.

Οι  Willem Dafoe και Ethan Hawke εμφανίζονται επίσης στην ταινία, ενώ η αγαπημένη του κοινού, Taylor-Joy, ερμηνεύει έναν μυστηριώδη χαρακτήρα που ισχυρίζεται πως έχει την ιδιότητα να τρελαίνει τους άντρες. Η Björk από την άλλη, ερμηνεύει μία μάγισσα.

Ο Eggers συν-έγραψε το σενάριο με τον Ισλανδό ποιητή, Sjón, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Björk στα κομμάτια ‘Jóga’, ‘Cosmogony’, ‘Oceania’ και πολλά ακόμη.

Ο Ralph Ineson, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην ταινία, ανέφερε σε συνέντευξή του πίσω στον Μάρτιο του 2021: «Πρόκειται για μια τεράστια ταινία. Είδα ένα 4λεπτο μοντάζ της και ξετρελάθηκα. Το πάντρεμα της φαντασίας του Eggers με το Viking folklore… Θεέ μου, δεν μπορώ να το περιγράψω!». Ο Ineson συνέχισε: «Ο Alexander Skarsgård μοιάζει με το απόλυτο τέρας! Υπάρχει μια σκηνή όπου νικά σε μάχη έναν τύπο. Σκύβει και σκίζει τον λαιμό του με τα ίδια του τα δόντια, ουρλιάζει στους θεούς και είναι χωρίς μπλούζα – και σκέφτεσαι: Θεέ μου, αυτός δεν είναι ένας bodybuilder στη σκηνή, είναι ένας κανονικός, σοβαρός ηθοποιός!».

Το σινεφίλ κοινό θα χρειαστεί φυσικά να περιμένει λίγο ακόμα για τον Northman, μιας που αυτός αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Απρίλιο καλώς ερχόντων των πραγμάτων.

Δείτε εδώ το πρώτο trailer του Northman:

https://youtu.be/oMSdFM12hOw

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30