Ένα αγριογούρουνο αράζει σε πολυσύχναστο πάρκο της Θεσσαλονίκης και μάλλον τα έχουμε δει όλα πια!

Αν αράζεις κι εσύ στα πάρκα της συμπρωτεύουσας, την επόμενη φορά μπορεί να έχεις παρέα 

Ναταλία Πετρίτη

Αν αράζεις κι εσύ στα πάρκα της συμπρωτεύουσας, την επόμενη φορά μπορεί να έχεις παρέα, αφού πρόσφατα εθεάθη ένα συμπαθέστατο αγριογούρουνο να κόβει βόλτες στο πάρκο Τριανδίας, σκορπίζοντας φυσικά αντιδράσεις WTF.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τετράποδοί μας φίλοι, που στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν φουλ επικίνδυνοι, κατεβαίνουν στον πολιτισμό, αφού τα αγριογούρουνα στην περιοχή μπαίνουν συχνά σε κατοικημένες ζώνες αναζητώντας τροφή. Πιο συγκεκριμένα, ο υπερπληθυσμός αναγκάζει συστηματικά τα αγριογούρουνα να κατεβαίνουν από τα δάση, γεγονός που τουλάχιστον τα κάνει να εξοικειώνονται ως έναν βαθμό με τους ανθρώπους και να μην τους πειράζουν (μέχρι στιγμής τουλάχιστον).

Έτσι λοιπόν και στην τελευταία βολτίτσα αγριογούρουνου στην πόλη που καταγράφηκε από κάμερα κινητού και ανέβηκε στο TikTok, το ζωντανό φαίνεται ατάραχο και ήσυχο, απολαμβάνοντας ένα ανοιξιάτικο δειλινό στην πόλη!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων, που καταγράφει το μεγαλόσωμο αγριογούρουνο που έγινε viral!

@ladaagapimono

@lada2 #ladaagapimono #greektiktok #fly

♬ Comedy Scenes - Comical, stupid, silly, loose, comical, farce(1295330) - Ponetto 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares