Skip to main content

BLOGS

Με 864 drones εμφανίστηκε η Björk στο Coachella 2023

Δείτε στιγμιότυπα από την εμφάνιση της θρυλικής Ισλανδής μουσικού



Με 864 drones εμφανίστηκε η Björk στο Coachella 2023, με την Ισλανδή μουσικό να ενσωματώνει τις εν λόγω συσκευές στην εμφάνισή της που αποτέλεσε ένα μουσικό υπερθέαμα.

H Björk ερμήνευσε τα κομμάτια της μαζί με μια ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Bjarni Frímann και έδωσε προτεραιότητα στην «απλότητα», όπως την ορίζει η ίδια πάντα, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα 864 drones για να δημιουργούν οπτικά εφέ.

Αρχικά, το σετ είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Coachella στο YouTube. Ωστόσο, σε μια αμφιλεγόμενη απόφαση, τόσο οι εμφανίσεις της Björk όσο και του Frank Ocean αποσύρθηκαν από το πρόγραμμα ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή οι καλλιτέχνες.

Στο σετ που ερμήνευσε η Bjork, ακούστηκαν αγαπημένα κομμάτια όπως τα «Isobel», “I’ve Seen It All”, “Hyperballad” και “Joga”, ενώ τα drones που πετούσαν από πάνω δημιουργούσαν πράσινες, μπλε και κόκκινες εικόνες, ανάλογα με το κομμάτι που παιζόταν κάθε στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CrIisBXOh8V/

Στο φινάλε του encore, η Bjork ερμήνευσε το “Pluto”, ενώ η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας με ενθουσιασμό ότι απόψε ερμήνευσα με 864 drones!!!».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός