Skip to main content

BLOGS

Μήπως να περιμένουμε περισσότερες ταινίες Nintendo μετά την επιτυχία του Super Mario Bros. Movie;

Όλα όσα γνωρίζουμε σχετικά με τα πλάνα της Nintendo 



Ο θρυλικός σχεδιαστής της εταιρείας, Shigeru Miyamoto, επιβεβαίωσε πρόσφατα στο Nikkei, ότι η Nintendo επιθυμεί να συνεχίσει να δημιουργεί ταινίες βασισμένες στα αγαπημένα από μικρούς και μεγάλους video games της, έπειτα φυσικά από την τεράστια επιτυχία της ταινίας Super Mario Bros. Movie.

Ο Miyamoto βρίσκεται πίσω από πολλά εμβληματικά franchises της Nintendo, όπως τα Mario, The Legend of Zelda, Pikmin, Donkey Kong και Star Fox, ενώ στο Super Mario Bros. Movie της Illumination και της Universal Pictures είχε τον ρόλο του παραγωγού.

Το Super Mario Bros. Movie έγινε η πιο κερδοφόρα κινηματογραφική προσαρμογή video game όλων των εποχών, κερδίζοντας περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες. Χαρακτηριστικά, η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή πάνω από το Avatar: The Way of Water στο αμερικανικό box office, γεγονός που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με μια παραγωγή-φαινόμενο που θα μνημονεύουμε για χρόνια.

Η Nintendo είχε σημειώσει παλιότερα κινηματογραφική επιτυχία και με το Pokémon Detective Pikachu, με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, με το sequel της ταινίας να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο development στάδιο, με τον Jonathan Krisel στη σκηνοθεσία και τον Chris Galletta στο σενάριο.

Οι πιθανότερες διασκευές που θα μπορούσαμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη έπειτα από το σχόλιο του Miyamoto, δεν είναι άλλες από live-action διασκευές των θρυλικών The Legend of Zelda, Donkey Kong, Splatoon, Metroid ή Animal Crossing, ενώ ήδη υπάρχουν εικασίες για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα Nintendo Cinematic Universe.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30