Skip to main content

BLOGS

House of the Dragon Season 2: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του επόμενου κύκλου

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα πρόσωπα της πολυαναμενόμενης επιστροφής της σειράς



Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει και επίσημα τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του επικού House of the Dragon, με τα πρώτα ολοκαίνουργια ονόματα που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον cast να γίνονται πλέον γνωστά στο κοινό που λατρεύει δικαιωματικά τη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, το HBO επιβεβαίωσε την προσθήκη των πρώτων τεσσάρων νέων ηθοποιών στο cast του νέου κύκλου, που θα δούμε δίπλα στις βασίλισσες Alicent και Rhaenyra (Olivia Cooke και Emma D'Arcy). Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Simon Russell Beale, Freddie Fox, Gayle Rankin και Abubakar Salim.

Αναλυτικά, ο Beale, που είναι ήδη καταξιωμένος ηθοποιός στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα υποδυθεί τον Ser Simon Strong, ο οποίος είναι ο Castellan του Harrenhal και θείος του Lord Larys Strong (Matthew Needham). Το κάστρο του Harrenhal θα είναι ένα στρατηγικό οχυρό στη 2η σεζόν και μια τοποθεσία που θα δούμε πολύ στις οθόνες μας.

Η Gayle Rankin από την άλλη, η οποία είναι γνωστή για το ρόλο της Sheila the She-Wolf στη σειρά GLOW του Netflix, θα βρεθεί στο Westeros για να υποδυθεί τον ρόλο της Alys Rivers, η οποία είναι μια ημίαιμη από τα Riverlands. Στο Fire & Blood του George R.R. Martin, στο οποίο βασίζεται το House of the Dragon, η Alys αποτελεί μια πανίσχυρη μάγισσα από το Harrenhal που έχει οράματα για το μέλλον και γίνεται σημαντικός σύμμαχος για τους «Πράσινους».

Ο Freddie Fox αναμένεται να υποδυθεί τον Ser Gwayne Hightower, ο οποίος είναι ο αδελφός της Alicent, γιος του Otto Hightower (Rhys Ifans) και αξιωματικός του City Watch, ενώ είναι επίσης θείος του βασιλιά Aegon (Tom Glynn-Carney), της βασίλισσας Helaena (Phia Saban) και του πρίγκιπα Aemond (Ewan Mitchell).

Τέλος, ο Abubakar Salim (γνωστός από τη σειράς Raised By Wolves) θα υποδυθεί τον Alyn of Hull, έναν ναύτη του στόλου Velaryon που υπηρέτησε στην εκστρατεία των Stepstones.

Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από αυτά της 1ης , ενώ οι συντελεστές του δικτύου HBO φαίνεται πως οραματίζονταν μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν συνολικά.

Στο cast της σειράς ως τώρα συμπεριλαμβάνονται οι Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως Alicent Hightower, Rhys Ifans ως Otto Hightower, Steve Toussaint ως Lord Colrys Velaryon, αλλά και οι Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie).

Σύμφωνα με το Deadline, η 2η σεζόν του House of the Dragon αναμένεται να κυκλοφορήσει στο HBO το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ