Κάντο όπως η Britney Spears και η Christina Aguilera: Η Doja Cat είναι το νέο πρόσωπο της Skechers

Η βραβευμένη με Grammy μουσικός αναλαμβάνει τον ρόλο της πρώτης Artist-in-Residence της εταιρείας αθλητικών υποδημάτων 

Ναταλία Πετρίτη

Έχοντας πρώτα εμφανιστεί στο φετινό Met Gala με cat prosthetics — κλέβοντας φυσικά την παράσταση – η λαμπερή Doja Cat φαίνεται πως είναι η νέα mega celebrity που υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίες με την Skechers, μια από τις δημοφιλέστερες εταιρείες αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο.

Σύμφωνα με το σχετικό press release, η Doja Cat θα είναι μάλιστα η πρώτη "Artist-in-Residence" της εταιρείας, ένας ρόλος που ενσαρκώνει και στο νέο – εντελώς χαοτικό – διαφημιστικό στο οποίο και πρωταγωνιστεί. Η βραβευμένη με Grammy μουσικός εμφανίζεται στο anime-inspired διαφημιστικό όπου οι φωτεινή και σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς της δίνουν μάχη για το ποια θα επικρατήσει, με την Good Doja και Evil Doja να φορούν φυσικά το ολοκαίνουριο Skechers UNO sneaker, με neon αισθητική και air-cushioned σόλα.

Η Doja έχει ήδη φορέσει το sneaker και off-camera, στο TIME100 Gala στις 26 Απριλίου, συνοδεύοντάς το από custom κορσέ και miniskirt, δια χειρός Cierra Boyd, και φτιαγμένα από ένα ζευγάρι UNOs!

Η συνεργασία της Doja Cat με τα Skechers συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας να συνάπτει αντίστοιχες συνεργασίες με τις δημοφιλέστερες μουσικούς και celebrities του κόσμου. Το 1999, η Britney Spears υπήρξε το πρόσωπο της καμπάνιας του Energy sneaker, που αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα της ιστορίας της.

https://twitter.com/2000sthetic/status/1483922952458575875?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483922952458575875%7Ctwgr%5Ec278ccb082156acab321d08dfbd565319fcbd528%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.highsnobiety.com%2Fp%2Fdoja-cat-skechers%2F

Πέντε χρόνια αργότερα, η 24χρονη τότε Christina Aguilera συνέχισε το legacy, μέσα από μια από τις πιο sexy καμπάνιες της ιστορίας της εταιρείας, ντυμένη νοσοκόμα και καυτό schoolgirl. Η κριτική που εισέπραξε τότε από επαγγελματίες υγείας, έκανε την εταιρεία να αποσύρει την εν λόγω εικόνα, όμως το απαραίτητο buzz είχε ήδη προλάβει να δημιουργηθεί.

Άλλες και άλλοι celebrities που το πρόσωπό τους έχει συνδεθεί με τα Skechers περιλαμβάνουν τους Kim Kardashian, Demi Lovato, Snoop Dogg και Carrie Underwood — κυρίως στα early-to-mid 2000s. Με την Doja Cat, τα Skechers φαίνεται πως επιστρέφουν για τα καλά, εκμεταλλευόμενα και το ομολογουμένως  hotter-than-ever Y2K revival. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares