Skip to main content

BLOGS

Κάντο όπως η Britney Spears και η Christina Aguilera: Η Doja Cat είναι το νέο πρόσωπο της Skechers

Η βραβευμένη με Grammy μουσικός αναλαμβάνει τον ρόλο της πρώτης Artist-in-Residence της εταιρείας αθλητικών υποδημάτων 



Έχοντας πρώτα εμφανιστεί στο φετινό Met Gala με cat prosthetics — κλέβοντας φυσικά την παράσταση – η λαμπερή Doja Cat φαίνεται πως είναι η νέα mega celebrity που υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίες με την Skechers, μια από τις δημοφιλέστερες εταιρείες αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο.

https://youtu.be/3bcexYnXLFw

Σύμφωνα με το σχετικό press release, η Doja Cat θα είναι μάλιστα η πρώτη "Artist-in-Residence" της εταιρείας, ένας ρόλος που ενσαρκώνει και στο νέο – εντελώς χαοτικό – διαφημιστικό στο οποίο και πρωταγωνιστεί. Η βραβευμένη με Grammy μουσικός εμφανίζεται στο anime-inspired διαφημιστικό όπου οι φωτεινή και σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς της δίνουν μάχη για το ποια θα επικρατήσει, με την Good Doja και Evil Doja να φορούν φυσικά το ολοκαίνουριο Skechers UNO sneaker, με neon αισθητική και air-cushioned σόλα.

https://www.instagram.com/p/Cri0ID7rqkN/

Η Doja έχει ήδη φορέσει το sneaker και off-camera, στο TIME100 Gala στις 26 Απριλίου, συνοδεύοντάς το από custom κορσέ και miniskirt, δια χειρός Cierra Boyd, και φτιαγμένα από ένα ζευγάρι UNOs!

Η συνεργασία της Doja Cat με τα Skechers συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας να συνάπτει αντίστοιχες συνεργασίες με τις δημοφιλέστερες μουσικούς και celebrities του κόσμου. Το 1999, η Britney Spears υπήρξε το πρόσωπο της καμπάνιας του Energy sneaker, που αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα της ιστορίας της.

Πέντε χρόνια αργότερα, η 24χρονη τότε Christina Aguilera συνέχισε το legacy, μέσα από μια από τις πιο sexy καμπάνιες της ιστορίας της εταιρείας, ντυμένη νοσοκόμα και καυτό schoolgirl. Η κριτική που εισέπραξε τότε από επαγγελματίες υγείας, έκανε την εταιρεία να αποσύρει την εν λόγω εικόνα, όμως το απαραίτητο buzz είχε ήδη προλάβει να δημιουργηθεί.

Άλλες και άλλοι celebrities που το πρόσωπό τους έχει συνδεθεί με τα Skechers περιλαμβάνουν τους Kim Kardashian, Demi Lovato, Snoop Dogg και Carrie Underwood — κυρίως στα early-to-mid 2000s. Με την Doja Cat, τα Skechers φαίνεται πως επιστρέφουν για τα καλά, εκμεταλλευόμενα και το ομολογουμένως  hotter-than-ever Y2K revival.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30