Αφαιρείται από τα μεγαλύτερα βρετανικά φεστιβάλ ο Slowthai έπειτα από την καταδίκη του για δύο βιασμούς

Glastonbury, Reading & Leeds και Parklife είναι τα πρώτα φεστιβάλ που αποκλείουν τον rapper από τη συμμετοχή σε αυτά

Ναταλία Πετρίτη

«Αντίο» στα μεγάλα του bookings για αυτό το καλοκαίρι φαίνεται πως λέει ο Slowthai, έπειτα από την δικαστική καταδίκη του για δύο βιασμούς. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής και για πολλούς εκκεντρικός rapper εμφανίστηκε στις 16 Μαΐου στο δικαστήριο, όπου και καταδικάστηκε για δύο βιασμούς της ίδιας γυναίκας το 2021.

Τα μεγαλύτερα βρετανικά φεστιβάλ, όπως τα Glastonbury, Reading και Leeds κινήθηκαν ήδη για την αφαίρεση του καλλιτέχνη από το φετινό τους line up, ενώ ο ίδιος δεν εμφανίζεται πλέον ούτε και στο poster του Parklife. Για την ώρα, τα υπόλοιπα bookings του σε Ευρώπη μοιάζουν να μην έχουν επηρεαστεί, το μόνο σίγουρο είναι όμως στο ότι οι βρετανοί που κινήθηκαν πρώτοι αναμένεται να επηρεάσουν και άλλες διοργανώσεις.

Ο Slowthai αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 16 Ιουνίου, ενώ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες μέσα από ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα.

Για την ώρα, κανένα από τα φεστιβάλ δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις ως προς την αφαίρεση του ονόματος του Slowthai, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Blur, για τους οποίους ο Slowthai έχει ανακοινωθεί ότι θα εμφανιστεί ως support στη συναυλία τους τον Ιούλιο στο Wembley του Λονδίνου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares