Skip to main content

EDITORIAL

Καλό μικρό καλοκαίρι!

Γύρισες, γύρισα, για να μη σου πω πως ξέχασα κιόλας ότι έκανα διακοπές αυτό το, αξέχαστο, καλοκαίρι.


Μελίνα Αδαμοπούλου

Επιστροφή στα πάτρια και γνωστά εδάφη και να' μαστε πάλι εδώ, σ' έναν Σεπτέμβρη αμήχανο και προεκλογικό, που και να' θελε, ο καημενούλης, να κάνει κάτι εντυπωσιακό και διαφορετικό για να φανεί και να ξεχωρίσει, δεν του το επιτρέπουν οι καταστάσεις και οι συνθήκες! Βέβαια, όπως έγραψε και η φίλη μου Σταυρούλα Παναγιωτάκη στην Athens Voice, "περιμένουμε τον κατάλογο του ΙΚΕΑ και τις νέες διαφημίσεις του Jumbo", ε, και κάτι είναι κι αυτό. Εννοείται πως εμείς, εσύ κι εγώ, εσείς κι εμείς, θα σεργιανάμε μαζί, κάθε μέρα, στα διαδικτυακά μονοπάτια του allyou.gr, ανακαλύπτοντας καινούργιες γεύσεις, τάσεις Μόδας κι Ομορφιάς, ιδέες και στέκια για την μέρα και τη νύχτα μας, καινούργιες βόλτες, μουσικές, ταινίες, βιβλία και παραστάσεις, νέα πρόσωπα, νέες καταστάσεις, φρέσκες παρέες, καινούργιους φίλους. Αυτό, ναι, μ' αρέσει.

Και θα σου πω και κάτι ακόμα που θ' αρέσει και σ' εσένα. Το allyou, θέλοντας να σε έχει πάντα μέσα στα πράγματα και τα γεγονότα που αφορούν στην καθημερινή (και όχι μόνο) πραγματικότητά σου, αποφάσισε να ανοίξει έναν καινούργιο, διαφορετικό κύκλο συναντήσεων. Σκέφτηκε να συναντηθεί και να μιλήσει με εκπροσώπους της πολιτικής. Με άνδρες και γυναίκες που, σχεδόν, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, αυτόν τον απολύτως προεκλογικό Σεπτέμβριο. Να γνωρίσει  και να σου γνωρίσει από κοντά κάποιους που κι εμείς -ως ομάδα- αλλά και εσύ, κουβεντιάζουμε, πιστεύουμε, εκτιμάμε και, γιατί όχι, αμφισβητούμε.

Όχι, δεν θα μιλήσουμε στενά πολιτικά μαζί τους. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους "ανοίξουμε", να μάθουμε το life style κομμάτι τους, να δούμε από κοντά την περισσότερο ανθρώπινη πλευρά τους.

Οι θαρραλέοι που αποδέχθηκαν την πρόταση μας θα είναι εδώ μαζί μας και μαζί σου, διαδικτυακά, κάθε μέρα. Όρεξη να 'χεις να διαβάζεις και να τους. .. ανακαλύπτεις.

Περιμένω σχόλια και εντυπώσεις σου στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

EDITORIAL

Μέρες (και νύχτες)  ανάμεσα στο κόκκινο και το... κόκκινο

Το πάθος "παίζει". Έπαιζε, δηλαδή...

EDITORIAL

Αλλάζουμε...

...η αλλαγή είναι ζήτημα προσωπικό(;)

EDITORIAL

Γυναίκες, με διαφορά

 

Έτσι είμαστε εμείς!

 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30