Μη χάνεις την ελπίδα

Δεν σκοπεύω να σου πω κανένα (μα κανένα) παραμύθι. Εξ' άλλου ξέρω πως έχεις χρόνο μόνο για πραγματικές, αληθινές ιστορίες.

Μελίνα Αδαμοπούλου

kalampoka_660x200-2

Το allyou ποτέ δεν σε παραμύθιασε. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισε, από το πρώτο, κιόλας, like σου, έγινε η φίλη σου της αλήθειας. Γι' αυτό κι εσύ το ξεχώρισες και  το τίμησες με την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την αγάπη σου.

Σου έχω πει ένα μεγάλο ευχαριστώ; Αν όχι, σου το λέω τώρα. Και μαζί με το "ευχαριστώ" σου λέω και κάτι που ξέρω πως θα σε κάνει να χαρείς, θα σε κάνει να νοιώσεις ξεχωριστή και θα σε φέρει πιο κοντά στην αλήθεια της κάθε μέρας.

Από σήμερα, στο allyou, ξεκινάμε μια αληθινά μεγάλη συνεργασία.

Θα στηρίξουμε, με κάθε τρόπο, την ελπίδα για ζωή.

Θα στηρίξουμε την ΕΛΠΙΔΑ.

Τον Σύλλογο που εδώ και είκοσι χρόνια στέλνει καθημερινά μηνύματα ευαισθησίας, ανθρωπιάς, έμπρακτης αγάπης, στοργής και ελπίδας  σε παιδιά και γονείς που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

Θα σε φέρουμε κοντά με τους αληθινά γενναίους, που μπορεί να είναι παιδάκια του Δημοτικού ή κορίτσια κι αγόρια στην εφηβεία, ή νέες γυναίκες και άντρες, αυτούς που βγήκαν νικητές, έχοντας στο πλάι τους την ΕΛΠΙΔΑ.

Θα δεις και θα καταλάβεις πως υπάρχουν και παραμύθια αληθινά, που δεν μιλάνε για δράκους και βασιλόπουλα, αλλά για χαμογελαστούς γιατρούς, απόλυτους εθελοντές, λαμπερά χαμόγελα, σφιχτές αγκαλιές, ζεστές φιλίες.

Θα διαβάσεις γράμματα και εξομολογήσεις και μηνύματα.

Θα γίνεις κομμάτι μιας παρέας ξεχωριστής και θ' ακούσεις την Πρόεδρο της ΕΛΠΙΔΑΣ, τη γυναίκα που ήταν και είναι η ψυχή αυτού του αληθινού παραμυθιού, την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, να σου μιλάει για την ΕΛΠΙΔΑ της, έτσι όπως δεν την έχεις ακούσει μέχρι τώρα.

Δεν θα νιώθεις περίεργα και "κάπως" όταν θα διαβάζεις για το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων, τον Ξενώνα, την Τράπεζα Εθελοντών, το Όραμα, τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών. Θα ξέρεις.

Θα μάθεις πως πέρα και έξω από ταμπού, πέρα από συμβάσεις, συμβατικότητες, όρια, πλαίσια και στενόμυαλες αντιλήψεις, υπάρχει μια διαφορετική αμφίδρομη σχέση, ένας αλλιώτικος "Interactive" τρόπος να ζεις, να πιστεύεις, να δημιουργείς, να ολοκληρώνεσαι, να δίνεις ζωή.

Γιατί τίποτα δεν σταματάει εδώ. Γιατί πάντα υπάρχει ελπίδα.  About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares