Εσύ διαλέγεις!

Και καβαλιέρο και τραγούδι και στιγμή.

Μελίνα Αδαμοπούλου

kalampoka_660x200-2

Βράδυ Σαββάτου. Το ροκ του (άγνωστου) μέλλοντος σου, προκαλεί. Μεταλλαγμένο, διευρυμένο, εναλλακτικό, κλασσικό. Σου ζητάει να χορέψεις.  Εσύ (πάντα) διαλέγεις! Και καβαλιέρο και τραγούδι και στιγμή.

Δευτέρα μεσημέρι. Αποφάσισες να βαφτίσεις τις αδυναμίες σου, "πραγματικότητα". Και να προχωρήσετε μαζί χαμογελαστά και χέρι χέρι. Αυτό, εγώ, το λέω ωριμότητα.

Τρίτη πρωί. Τι θα κάνεις τελικά; Θα υποκύψεις στη masculine πολυτέλεια ή θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να σε παρασύρει σε προσγειωμένες  επιλογές, περισσότερο προσωπικές;

Τετάρτη απόγευμα. Προσπαθείς να βάλεις τίτλο σε μια βόλτα. Και το δειλινό σ' εμποδίζει. Αντιπαραθέτει στη λογική σου καθημερινότητα ένα υπέροχο χάος. Δεν σου δίνει, όμως, το κλειδί. 

Πέμπτη βράδυ. Όλα σε δόσεις, κουταλιές, γραμμάρια, εκατοστά, οδηγίες χρήσης. Επειδή έτσι επιβάλλει η σύγχρονη ηθική, αισθητική, υγιεινή, διατροφή, ψυχολογία. Και κυρίως η σύγχρονη παθολογία. Εκ του πάθους αυτή! Τουλάχιστον!

Παρασκευή απόγευμα. Τώρα που η μαγεία είναι (πάλι) της μόδας, έχουμε μια καλή δικαιολογία να λατρέψουμε (ξανά) τα μοιραία πρόσωπα, τα κρυμμένα φεγγάρια, τις αόρατες νύχτες, τις σκιές. Και να ξεφορτωθούμε τα προσχήματα. Επειδή η μαγεία, όλα τα επιτρέπει...About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares