Skip to main content

INTERVIEW

Φάνης Λαμπρόπουλος: "Εκοψα το χαβιάρι και τον φρέσκο αστακό!"

Ο γνωστός παρουσιαστής "κατεδαφίζει" τον τοίχο της λογικής μέσω του Allyou.gr, με τον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη να έχει τον ρόλο του observer...



Συνέντευξη στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Στις περισσότερες συνεντεύξεις, οι γραφιάδες διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν τις απαντήσεις του συνεντευξιαζόμενου, προκειμένου να βρουν μία φράση του, η οποία θα προορίζεται για τον τίτλο. Εμείς με τον Φάνη Λαμπρόπουλο τέτοια προβλήματα δεν είχαμε. Τουναντίον μάλιστα. Προβληματιστήκαμε με τι να πρωτοβάλουμε στον τίτλο από τις απολαυστικές ατάκες του. Είναι πραγματικά... "ό,τι του Φανή", όπως ονομάζεται και η εκπομπή του στον netwix (στον ΑΝΤ1 παρουσιάζει την εκπομπή «Ένα στα Γρήγορα»). Με την καλή έννοια βέβαια.

Έχει αστείρευτο ταλέντο, απίστευτο χιούμορ και με αυτά όχι μόνο χτυπάει τον τοίχο της λογικής, αλλά κυριολεκτικά τον έχει ισοπεδώσει. Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε.

Σίγουρα προβληματίζεται από πολλές παθογένειες της Ελλάδας του 2016, εντούτοις το έχει ρίξει στην τρέλα για να μην τρελαθεί στ' αλήθεια.

Ο πληθωρικός Φάνης Λαμπρόπουλος, λοιπόν, μίλησε αποκλειστικά στο allyou.gr, σε μία συνέντευξη που αν τη διαβάσετε 3-4 φορές ενδεχομένως να αρχίσετε να φτιάχνετε κοιλιακούς από τα γέλια.

Σ' αυτήν αποκάλυψε ότι το επαγγελματικό του μέλλον θα εξασφαλιστεί με τη... σύνταξη των γονιών του, ενώ στάθηκε στα... προξενιά που ντριμπλάρει σαν βιρτουόζος της μπάλας.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν αγχώνεται, γιατί ο καιρός που θα ξεπεράσουμε την κρίση δεν αργεί (το προβλέπει σε 80 με 100 χρόνια), ενώ εξομολογήθηκε ότι λόγω κρίσης έκοψε το χαβιάρι και τον φρέσκο αστακό, για τα οποία, όπως μας εκμυστηρεύτηκε έχει φάει πολύ ξύλο για να μάθει να τα τρώει.

Το χιούμορ τι θέση έχει στη ζωή σου;

Την κυριότερη θέση θα έλεγα. Και αυτό γιατί καθημερινά το χρησιμοποιώ για να αντιμετωπίσω τα διάφορα προξενιά που μου κάνουν οι γονείς μου, με την ελπίδα πως θα παντρευτώ γρήγορα.

Βγάζεις και στη ζωή σου την «ωραία τρέλα» που χαρακτηρίζει τις εκπομπές σου;

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν έχω ζωή. Δεν μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Ο χρόνος μου μοιράζεται μεταξύ Παρισιού, Μιλάνου, Νέας Υόρκης και Αμαρουσίου. Οι αλλεπάλληλες επιδείξεις μόδας που συμμετέχω και τα πολύωρα γυρίσματα για ant1 και netwix, πραγματικά δεν μου αφήνουν καθόλου χρόνο για έμενα.

Ο κόσμος στον δρόμο σού δείχνει την αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπό σου;

Αν καταφέρει να περάσει την προσωπική μου φρουρά, ναι.

Με ποιον δημοσιογράφο θα ήθελες να συνεργαστείς;

Με τον Klark Kent, από την Daily Planet.

Τι έκοψε ο Φάνης Λαμπρόπουλος από την καθημερινότητά του λόγω κρίσης;

Σχεδόν όλες μου τις βασικές ανάγκες. Το χαβιάρι, τον φρέσκο αστακό (πλέον μόνο κατεψυγμένο), πούλησα την θαλαμηγό μου κοψοχρονιά, θες να συνεχίσω;
 
Αν σου δινόταν η ευκαιρία να πιεις έναν καφέ με τον Αλέξη Τσίπρα, τι θα του έλεγες;

Να κεράσει τον καφέ.

Δικαίως πιστεύεις ότι οι πολιτικοί ακούν τα εξ’αμάξης από τους πολίτες;

Καιρός για αλλαγή. Στις επόμενες εκλογές ψηφίστε Λαμπρόπουλο. Δεν μου έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση από κάποιο κόμμα και έτσι σκέφτομαι να κατέβω με δικό μου συνδυασμό! Σε αυτή την χώρα όλα είναι δυνατά.

Σε αγχώνει το θολό οικονομικό τοπίο που υπάρχει στην Ελλάδα;

Όχι καθόλου. Σε ογδόντα με εκατό χρονάκια θα το έχουμε ξεπεράσει. Την υγειά μας να έχουμε.
 
Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Αν και όπως σου προανέφερα, δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, πάντα μέσα στη μέρα μου θα βρω 8-9 ωρίτσες για να παίξω γκολφ με φίλους, ή να δω, 2-3 σεζον μαζεμένες του Game of Thrones.

Έρωτας ή φαγητό; Ποιο από τα δύο αγαπάει περισσότερο ο Φάνης Λαμπρόπουλος;

Είναι το ίδιο πράγμα, όποτε θα τα έκανα παράλληλα χωρίς να χρειαστεί να διαλέξω.

Στην εκπομπή σου, η οποία έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, βλέπουμε τους προσκεκλημένους σου να τραβούν τα… πάνδεινα από εσένα. Ποιον ή ποια πιστεύεις ότι έχεις ταλαιπωρήσει περισσότερο;

Με διαφορά τον Ησαΐα Ματιάμπα. Χρειάστηκε να με σηκώσει στους ώμους και να με κρατήσει για πολλή ώρα για ένα βίντεο κλιπ που τον εξαναγκάσαμε να γυρίσουμε.

Ποια είναι τα επαγγελματικά σου όνειρα;

Η σύνταξη των γονιών μου. Ο πατέρας μου είναι ήδη συνταξιούχος, η μητέρα μου θέλει άλλα τρία χρονάκια. Οπότε, αν όλα πάνε καλά θα έχω επαγγελματικά εξασφαλιστεί.

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός