Αντώνης Τσαπατάκης-Κωνσταντίνος Βέλτσης: Οι νικητές της ζωής 

Οι δύο Έλληνες Παραολυμπιονίκες μιλούν αποκλειστικά στο allyou.gr και στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη.

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Το allyou.gr στα δύο χρόνια που... ζει και αναπνέει στον χώρο του διαδικτύου έχει αποδείξει πολλάκις το ανθρώπινό του πρόσωπο. Φιλοσοφία του είναι να δίνει βήμα σε αφανείς ήρωες της ζωής και να αναδεικνύει τους λόγους που τους κάνoυν ξεχωριστούς.

Την ώρα που κάποια άλλα μέσα κάνουν τα πάντα για να εκμαιεύσουν ένα κλικ το δικό μας σάιτ παραμένει πιστό στις αρχές του και δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό απ' αυτές. 

Ενδεικτικό αυτού αποτελούν οι συνεντεύξεις που είχε πάρει o Μπάμπης Παπαφιλιππάκης από δύο πρωταθλητές της ζωής, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Και σημασία έχει ότι αυτές είδαν το φως της δημοσιότητα πολλούς μήνες πριν από τη διοργάνωση και όχι τώρα που τα φώτα έχουν πέσει, δυστυχώς πρόσκαιρα, πάνω σε αυτά τα παιδιά.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, ο Χανιώτης κολυμβητής με τις αμέτρητες διακρίσεις στην καριέρα του ένα χρόνο πριν σε μία συνέντευξη που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο δήλωνε ότι "το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν περπατήσω ξανά είναι να χορέψω ένα πεντοζάλι".

Πρόκειται για ένα παιδί που παρά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του δεν κατέθεσε τα όπλα και συνεχίζει να χαρίζει στην Ελλάδα μετάλλια και διακρίσεις, την ώρα που η πολιτεία κωφεύει στο δίκαιο αίτημά του να επιστρέψει στην ελληνική αστυνομία.

Ο άλλος νικητής της ζωής που δέχτηκε με χαρά να μιλήσει στο allyou.gr είναι ο Κωνσταντίνος Βέλτσης. Ο πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος για ΑμεΑ θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα εκπροσωπήσει τον ελληνικό αθλητισμό στο Ρίο, με στόχο, όπως είχε διατρανώσει στη συνέντευξη του, το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα.

Αυτά τα παιδιά, που δίνουν μαθήματα ζωής και αποδεικνύουν ότι "δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω", καλό είναι να τα θυμόμαστε πιο συχνά. Γιατί πολύ απλά το αξίζουν...

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares