Skip to main content

INTERVIEW

Μελέτης Ηλίας «Λατρεύω την Τέχνη αλλά θα ήθελα να είμαι εισοδηματίας»

Τι μεταφυσκό γεγονός του έχει συμβεί; Πιστεύει στα μάγια; Τι έκκληση κάνει στους αρμόδιους μέσα από το site μας; Τι του λένε στα μηνύματα στο facebook; Αυτά και άλλα πολλά καταθέτει στο allyou και τη Μαρία Πανάγου, ο δημοφιλής ηθοποιός.


Μαρία Πανάγου

Πέντε χρόνια τώρα, μπαίνει στα σπίτια μας, ως Σάββας, μέσα από το πετυχημένο σήριαλ «Το σόι σου» που προβάλλεται στον Alpha. Τον τελευταίο καιρό όμως τον γνωρίζουμε και σαν τον Σύριο Καραμάνο που μπλέκεται στα ερωτικά δίχτυα της Κατίνας (Σμαράγδα Καρύδη) στην υπερπαραγωγή αυτής της σεζόν στο θέατρο Παλλάς.  
 

«Οι μάγισσες της Σμύρνης», το πολυδιαβασμένο ατμοσφαιρικό βιβλίο της Μάρας Μειμαρίδη που καθήλωσε περισσότερους από 900.000 αναγνώστες παγκοσμίως και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στη μεταφορά του στην μικρή οθόνη από τον Κώστα Κουτσομύτη το 2005, έχει ανέβει στη σκηνή με έναν θίασο εξαιρετικών ηθοποιών και σπάει τα ταμεία!  
Τον Μελέτη Ηλία τον πέτυχα ανάμεσα στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς και της παράστασης-υπερπαραγωγής που, ως φαίνεται, θα αποτελέσει σταθμό στα θεατρικά αθηναϊκά δρώμενα.
Full time ηθοποιός και πατέρας δύο μικρών παιδιών, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μου, την ίδια ώρα που ο 2μιση ετών γιος του τον τραβούσε από το παντελόνι για να παίξει μαζί του και η κόρη του τον περίμενε για να βγουν βόλτα.
Ο χρόνος πραγματικά τον κυνηγάει, αλλά ο Μελέτης (κορίτσια, Μελέτη να τον φωνάζετε τον άνθρωπο όταν τον κυνηγάτε στο δρόμο, όχι Ηλία που είναι το επίθετό του!) μάς εκμυστηρεύτηκε το κρυφό του όνειρο, μας μίλησε για ξόρκια και για μάγια και μας αποκάλυψε πώς ένα… χαλασμένο φερμουάρ μπορεί να διαλύσει μια παράσταση.

meletismesa.jpg
 
Οι πρόβες ξεκίνησαν 20 Αυγούστου και η παράσταση ανέβηκε 10 Οκτώβρη. Πώς το καταφέρατε αυτό;
«Και να φανταστείτε ότι εγώ στις πρόβες μπήκα ακόμη πιο αργά, στις 5 Σεπτεμβρίου. Κι όμως, το καταφέραμε γιατί από πλευράς διασκευής ήταν έτοιμο από τον Σταμάτη Φασουλή μέσα στο καλοκαίρι, είχε στο μυαλό του το πώς θα στηθεί, τα είχε ετοιμάσει όλα και έτσι κερδήθηκε πολύς χρόνος».

«Οι μάγισσες της Σμύρνης» είναι μια παράσταση-υπερπαραγωγή! Υπήρξαν δυσκολίες στις πρόβες ή και τώρα μπροστά, πια, στον κόσμο;
«Υπήρχαν πολλά τεχνικά ζητήματα με τα σκηνικά, τις γρήγορες εναλλαγές, χρειαζόταν καλός συντονισμός, όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Μία από τις δυσκολίες της παράστασης είναι το μπες-βγες στη σκηνή με διαφορετικά κοστούμια. Αυτό αφορά κυρίως τις γυναίκες, αλλά όχι μόνο. Για παράδειγμα η Σμαράγδα (Καρύδη) κάνει πολλές αλλαγές μέσα σε δευτερόλεπτα, πίσω στα παρασκήνια επικρατεί ένας πανικός κάθε φορά, ένα φερμουάρ να κολλήσει δεν μπορεί να γίνει η επόμενη σκηνή. Καταλαβαίνεις τι γίνεται»…

Το Παλλάς έχει χωρητικότητα 1500 ατόμων. Υπάρχει αγωνία κάθε φορά για το αν θα γεμίσει;
«Πάντα υπάρχει η αγωνία, ναι. Κάποια στιγμή το κοινό εξαντλείται. Ο κόσμος που βλέπει συστηματικά θέατρο δεν είναι πολύς.  Αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους παραγωγές που έχουν ακουστεί πολύ και είναι καλές παραστάσεις, τον σηκώνουν τον άλλον από την καρέκλα  και τον καναπέ του για να έρθει να τις δει».
 
Ο Σταμάτης Φασουλής αναλαμβάνοντας να κάνει τη θεατρική απόδοση και τη σκηνοθεσία, κλήθηκε να αποτυπώσει την ατμόσφαιρα μίας εμβληματικής εποχής, μεταφέροντάς μας 130 χρόνια πίσω, σε ένα ταξίδι στα παράλια της Σμύρνης του 1887 και σε μια ιστορία γεμάτη μάγια, ξόρκια, αρώματα, έρωτες και πάθη. Και όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά η παράσταση έχει σπάσει κυριολεκτικά τα ταμεία.
 
Με τον Σταμάτη Φασουλή συνεργάζεστε δεύτερη φορά…
«Ναι, είχαμε συνεργαστεί πρόπερσι στο «Μία ανάσα» της Ελένης Ράντου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και ήξερα ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Όταν έχεις ξαναδουλέψει με κάποιον, κερδίζεις πολύ χρόνο γιατί σε ξέρει, τον ξέρεις, σου δίνει αμέσως να καταλάβεις τι θέλει. Δεν μπορώ να μην πω ότι ο Σταμάτης είναι ένας μάγος: νομίζεις ότι αυτό που κάνει είναι απλό, ενώ στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό που έγινε σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος με τόση εμμονή στη λεπτομέρεια και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Με άλλον σκηνοθέτη θα ήταν άλλος ο χρόνος παράδοσης. Μία τρίωρη παράσταση χρειάζεται τεράστια προετοιμασία».

M 244.jpg

Είναι πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης. Θα μπορούσα να καταλάβω το να είναι και δύσκολος συνεργάτης…
«Όχι, δεν θα το έλεγα ότι είναι δύσκολος. Είναι απαιτητικός αλλά δεν είναι δύσκολος. Τα πράγματα γίνονται άσχημα σε αυτές τις δουλειές όταν ο σκηνοθέτης είναι δύσκολος ως άνθρωπος, δηλαδή να έχεις δυσκολίες στη συνεννόηση. Ο Σταμάτης είναι το εντελώς αντίθετο, δηλαδή θα κάνει χιούμορ μέσα στην πρόβα, θα σε χαλαρώσει για να τα δώσεις όλα, για να μην έχεις άγχος, να μη νιώσεις πιεσμένος… Γιατί και εμείς οι ηθοποιοί θέλουμε μία ιδανική συνθήκη για να μπορέσουμε να αποδώσουμε».

Τη σειρά όταν προβαλλόταν στο Mega την είχατε δει; Το βιβλίο το διαβάσατε;
«Την είδα έτσι λίγο στα κλεφτά, κάποιες σκηνές από τις επαναλήψεις, αλλά να σας πω την αλήθεια δεν ήθελα να το παρακολουθήσω από τη στιγμή που έμαθα ότι θα είμαι στη δουλειά. Δε θα ήταν σωστό να επηρεαστώ από ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικό από το δικό μας. Γιατί συνήθως όταν βλέπεις κάτι σου μένει στο υποσυνείδητο. Όσο για το βιβλίο βέβαια το διάβασα. Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσω να παίξω. Γιατί είναι βασισμένο εντελώς πάνω του. Όταν έχεις να κάνεις με μεταφορά από βιβλίο, το καλό είναι ότι έχεις μία πιο σφαιρική εικόνα για τον ήρωα τον οποίον θα υποδυθείς από ότι από ένα θεατρικό. Η περιγραφή των χαρακτήρων, της Μάρας Μεϊμαρίδη στην προκειμένη, σε βοηθάει πάρα πολύ».

Τη γνωρίσατε την Μάρα Μεϊμαρίδη;
«Ναι βέβαια, ερχότανε στις πρόβες. Σε μας δεν έκανε καμμία παρατήρηση, με τον Σταμάτη μιλούσε. Η θεατρική διασκευή απ’ ότι ξέρω έγινε σε συνεργασία με τη συγγραφέα, την είχε δει και την είχε εγκρίνει, έμενε μόνο να «ντυθεί» και να της αρέσει η παράσταση ως αποτέλεσμα. Και τελικά την άφησε ευχαριστημένη».  

Η θεατρική διασκευή είναι δοσμένη με πάρα πολύ χιούμορ κάτι που στο βιβλίο δεν είναι έτσι…
«Ναι. Από ότι έχω καταλάβει νομίζω ότι η ίδια η συγγραφέας ήθελε να έχει χιούμορ η παράσταση».  

Εσείς πιστεύετε στα μάγια και τα ξόρκια;
«Όχι, δεν πιστεύω, παρόλο που πρέπει να σας αποκαλύψω κάτι μεταφυσικό που έγινε όταν έκλεισα τη δουλειά. Λίγες μέρες αφού είχα δεχτεί το τηλεφώνημα από τον Σταμάτη για να είμαι στην παράσταση και πριν ακόμη δώσω την απάντησή μου, βρέθηκα εντελώς συμπτωματικά στη Σμύρνη, στο αρχαίο θέατρο της Εφέσου, με μία παράσταση του Τερζόπουλου. Δεν ήταν προγραμματισμένο, έγινε ξαφνικά και το θεώρησα ως ένα σημάδι για τη μετέπειτα εξέλιξη της συνεργασίας».

M 90.jpg

Ήταν και ένας λόγος που είπατε το ναι στις «Μάγισσες»;
«Η αλήθεια είναι ότι με επηρέασε, σκέφτηκα πως είναι πεπρωμένο και είπα ‘’πρέπει να το κάνω’’. Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλη χαρά να παίζεις σε τέτοιου είδους παραστάσεις και σε τέτοια θέατρα, δύσκολα θα αρνιόμουν».

'Το σόι σου’’ στην τηλεόραση πάει εξαιρετικά για 5η χρονιά.
«Ναι, τα πράγματα εκεί είναι πια πολύ γνώριμα. Το μόνο μας μέλημα είναι να το κάνουμε με το ίδιο κέφι και χαρά όπως ήταν την πρώτη χρονιά και επίσης να βρίσκουμε καινούργιες καταστάσεις γιατί μετά από 240 περίπου επεισόδια, οι ιστορίες, ξέρετε, εξαντλούνται. Ευτυχώς, έχουμε μία ομάδα σεναριογράφων που είναι τρομερά ευφάνταστη και μας φέρνουν πάντα κάτι καινούργιο. Τώρα γνωριζόμαστε και όλοι πάρα πολύ καλά κι εγώ πια  -γιατί δεν είχα πριν από αυτό και καμιά τρομερή εμπειρία μπροστά στο φακό-  έχω εξοικειωθεί κάπως και δεν δημιουργώ προβλήματα».

Ως πατέρας μοιάζετε με το ρόλο του Σάββα στο ‘’Σόι’’;
«Δεν θα έλεγα ότι μοιάζω γιατί δεν μοιάζουν τα ωράρια μας. Ο μπαμπάς και εργαζόμενος Σάββας έχει μία κανονική  δουλειά, φεύγει το πρωί και γυρίζει το μεσημέρι στο σπίτι. Εγώ φεύγω το πρωί και γυρίζω τη νύχτα. Τις ώρες που βρίσκομαι με τα παιδιά μου τις αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά από ότι ο Σάββας. Οι ώρες με τα παιδιά μου είναι… συλλεκτικές είναι για ‘’λίγες εμφανίσεις’’ χα χα! Η κόρη μου είναι οκτώ ετών, ο γιος μου δυόμιση, προσπαθούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί: από βόλτες, πολύ παιχνίδι στο σπίτι, μέχρι τα πιο απλά, όπως είναι το τάισμα και το πλύσιμο.  Σαφώς και έχω ενοχές. Από τότε που ξεκινήσαμε το «Σόι μας» το 2014 έχω χάσει πάρα πολλές στιγμές από τα παιδιά μου, από την παιδική ηλικία τους γιατί δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ και, δυστυχώς, είναι κάποιες στιγμές που δεν έρχονται ξανά».

Σας παραπονιέται η κόρη σας, που είναι μεγαλύτερη, για κάτι δικό της που χάσατε;
«Συνέχεια. Παραπονιέται και ενώ γενικά μου λέει ότι της αρέσει η δουλειά  μου, μερικές φορές ζητάει να αλλάξω δουλειά και να κάνω κάτι άλλο για να με έχει περισσότερο. Τώρα τι να σας πω; Ότι έχουμε κάνει σβήσιμο τούρτας μέσω Skype γιατί ήμουν στο Εθνικό Θέατρο σε πρεμιέρα και δεν μπορούσα να λείπω με τίποτα; Ναι, μέσα από το Skype είπα το τραγουδάκι των γενεθλίων»…

Ας κρατήσουμε λοιπόν, ότι και το ίντερνετ έχει τα καλά του… Είμαστε φίλοι στο Facebook και βλέπω ότι στη γιορτή του Προφήτη Ηλία όλοι σας εύχονται χρόνια πολλά και εσείς με πολλή ευγένεια και υπομονή απαντάτε σε όλους ότι δεν γιορτάζετε γιατί σας λένε Μελέτη και όχι Ηλία… Σας εκνευρίζει αυτό;
«Είναι το κλασικό λάθος που αντιμετωπίζω από την πρώτη δημοτικού. Κάποιες φορές με εκνευρίζει, αλλά το έχω συνηθίσει κιόλας, μπορώ να καταλάβω ότι δεν είναι λάθος του άλλου, είναι ιδιόμορφο από μόνο του. Είναι πιο συχνό να σε λένε Ηλία, παρά Μελέτη. Για λόγους ευγενείας δεν τους διορθώνω όλους αμέσως, αλλά όταν μου δοθεί η ευκαιρία το λέω».

Στα μηνύματα που σας στέλνουν στα social media απαντάτε;
«Όταν έχω χρόνο βεβαίως, θεωρώ ότι είναι ωραίο να ανταποκρίνεσαι. Κι εγώ αντίστοιχα, αν έστελνα μήνυμα σε κάποιον που θαυμάζω θα περίμενα μία απάντηση».

meletismesa1.jpg

Με τα κορίτσια που «ξεφεύγουν» καμμιά φορά όταν εκφράζουν τον θαυμασμό τους, τι κάνετε;
«Ε, ξέρω να τα χειρίζομαι αυτά και μάλιστα πάντα τους απαντάω, εκτός αν είναι κάτι πάρα πολύ προσβλητικό και επιθετικό. Αλλιώς βάζω όρια θέτοντας τα δεδομένα και τέλος.  Αλλά πρέπει να σας πω ότι τα περισσότερα μηνύματα, τα παίρνω από παιδιά που πηγαίνουν ακόμη σχολείο και θέλουν να έρθουν να παρακολουθήσουν γυρίσματα. Αλλά αυτό δυστυχώς δεν γίνεται και προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι είναι δύσκολο να μαζευτούμε πολλοί άνθρωποι σε ένα γύρισμα και να το κάνουμε σα να είναι live»…

Το παρακολουθείτε το σήριαλ στο σπίτι;
«Ναι, για λόγους πρακτικούς. Θέλω να βλέπω κάποια ατοπήματα ή λάθη που κάνω μήπως μπορέσω να τα διορθώσω σε επόμενο γύρισμα. Πάντα υπάρχουν  -τουλάχιστον στα δικά μου μάτια».

Κάποιοι δεν μπορούν να βλέπουν τον εαυτό τους στην τηλεόραση…
«Ναι, το ξέρω. Στην αρχή ένιωθα κι εγώ περίεργα, αλλά μετά σιγά-σιγά το συνηθίζεις. Δεν κάθομαι άλλωστε να με κοιτάω και να λέω ‘’πω πω, τι φοβερός είμαι!’’, σε καμία περίπτωση. Μπαίνω ως κριτής του εαυτού μου και βλέπω άλλα πράγματα πίσω από το αποτέλεσμα».

Η κόρη σας τι λέει όταν σας βλέπει;
«Της αρέσει πολύ. Μόνο όταν ήταν μικρότερη είχε μία σύγχυση, δηλαδή πώς γίνεται ο μπαμπάς να βρίσκεται και εδώ και στην τηλεόραση συγχρόνως. Τώρα το απολαμβάνει».  

Αν τα παιδιά σας θελήσουν να γίνουν ηθοποιοί, τί θα τους πείτε;  
«Θα προσπαθούσα να τους δώσω να καταλάβουν ποια είναι η ουσία της δουλειάς, πώς είναι από μέσα. Πολλές φορές, σε τέτοιου είδους επαγγέλματα βλέπεις το απ’ έξω και δεν γνωρίζεις τη διαδικασία. Πρέπει να τους κάνω σαφές, λοιπόν, πόσο επίπονη είναι η διαδικασία για να φτάσει κανείς σε αυτό που βλέπουμε όλοι,  θα τους ενημέρωνα για το τι τραβάμε για να φτάσουμε σε αυτό που φαίνεται. Δεν θα τους απέτρεπα, πάντως, από το να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο. Αυτό ισχύει για ό,τι και να μου πουν ότι θέλουν να κάνουν».

Ποιο σας μοιάζει πιο πολύ;
«Εξωτερικά κανένα. Είναι ανοιχτόχρωμα και τα δύο σαν τη μαμά τους, εντάξει έχουν και κάποια δικά μου χαρακτηριστικά, αλλά περισσότερο στο χαρακτήρα. Αν και είναι πολύ μικρά ακόμη για να πούμε με σιγουριά σε ποιον μοιάζουν».

M 397.jpg

Υπάρχει κάτι που δεν θα θέλατε με τίποτα να σας πάρουν;
«Τη βαρεμάρα μου. Βαριέμαι πολύ εύκολα. Τον τελευταίο καιρό το αντιμετωπίζω πάρα πολύ αυτό. Μπορεί να δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ, αλλά αν είχα τη δυνατότητα να κάθομαι σε έναν καναπέ όλη τη μέρα, θα καθόμουνα. Θα μου άρεσε να ήμουν εισοδηματίας, να μη δουλεύω καθόλου και όλο το χρόνο να κάνω διακοπές. Βέβαια, αν συνέβαινε αυτό στ’ αλήθεια μπορεί μετά από δύο-τρεις μήνες να τρωγόμουν, αλλά τώρα έτσι νιώθω».  
 
Την απόφαση να γίνει ηθοποιός, ο Μελέτης την πήρε σχετικά μεγάλος. Δεν ήταν το παιδικό του όνειρο, δεν έπαιρνε μέρος σε όλες τις σχολικές παραστάσεις, δεν έλεγε πρώτος πρώτος ποιήματα στις γιορτές. Είχε φτάσει τα είκοσι όταν είδε τελείως τυχαία μία παράσταση που του άρεσε, το ‘’έψαξε’’ λίγο και διαπίστωσε ότι του αρέσει πολύ. «Δεν είδα κάτι στην τηλεόραση που με τρέλανε και είπα θέλω να γίνω ηθοποιός, δεν με εντυπωσίασε το ΄΄φαίνεσθαι΄΄, μού άρεσε περισσότερο η διαδικασία, η πρόβα, το στήσιμο… Μου άρεσε το πώς πιάνεις κάτι από το μηδέν και το κάνεις ολόκληρη παράσταση».   
 
Αν για κάποιο λόγο δεν είχατε δουλειά για πολύ καιρό, τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε για να επιβιώσετε;  
«Ό,τι περνάει από το χέρι μου θα έκανα. Δεν έχεις την πολυτέλεια να επιλέξεις όταν έχεις οικογένεια, δεν περιμένεις το τηλέφωνο να χτυπήσει. Έχω κάνει και άλλες δουλειές κατά καιρούς, σερβιτόρος και άλλα».   

Υπάρχει κάποιο σίριαλ που βλέπετε και θα θέλατε να παίζετε;  
«Το La Casa de papel»

Η  φωνή σας είναι υπέροχη, σάς το λένε αυτό φαντάζομαι…
«Ναι, ναι μου το λένε και θα μου άρεσε πάρα πολύ να κάνω ραδιόφωνο. Αλλά δεν μου έχει τύχει ποτέ. Όποιος μας ‘’ακούει’’ τώρα, να του πω ότι πολύ θα το ήθελα, δέχομαι προτάσεις, χα χα χα»!  

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας 20 χρόνια μετά;
«Μια που έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, τον φαντάζομαι εισοδηματία! Τα ίδια θα σας πω με πριν. Ωραία θα ήταν να κάθομαι. Να έκανα που και που κάτι στο χώρο της τέχνης, αλλά να κάθομαι. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό γιατί ούτε λαχείο παίρνω, ούτε τζόκερ παίζω. Προ ημερών που έδινε τα 10 εκατομμύρια, έλεγα συνέχεια ‘’μέχρι Δευτέρα βράδυ πρέπει να πάω να παίξω, μέχρι Δευτέρα βράδυ πρέπει να πάω να παίξω’’ και τελικά δεν πήγα, το ξέχασα και τα πήραν άλλοι».  

 
(Τα Χριστούγεννα θα απολαύσουμε τον Μελέτη Ηλία στον κινηματογράφο, στην ανατρεπτική κωμωδία που έγινε τριλογία “The Bachelor 3”.  Μαζί του πάρα πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Ησαϊας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Μαρία Κωνσταντάκη και ο Τάκης Ζαχαράτος)
 

 
INFO
«Οι μάγισσες της Σμύρνης»  
Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Χορογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Μαρία Καβογιάννη, Σμαράγδα Καρύδη, Μέμος Μπεγνής, Μελέτης Ηλίας, Νικολέτα Βλαβιανού και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο ρόλο της Μάγισσας Αττάρτης


ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ:
Νατάσσα Κοτσοβού, Γιώργος Παράσχος, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Δεπάστας, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Δανάη Μπάρκα, Αθηνά Νιαβή, Ευγενία Σαμαρά, Βερόνικα Δαβάκη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Μανόλης Γεραπετρίτης, Νεφέλη Παπαδερού, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Στράτος Μένούτης, Γιώργος Λόξας, Κλεάνθης Βαρσαμούλης, Γιώργος Γκολφινόπουλος, Γιώργος Ματζιάρης, Νίκος Βασιλειάδης, Νίκος Σταυρακούδης

Διαβάστε επίσης

INTERVIEW

«Η μητέρα μου, και η αστείρευτη αγάπη της για τη ζωή, αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου» Μαρία Κηλαηδόνη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Gazarte, 18/2, η Μαρία Κηλαηδόνη μιλάει για τα σχέδιά της στην Αγγελική Λάλου και το allyou

INTERVIEW

«Η καλύτερη εποχή είναι εδώ και τώρα, κάτι που πάλευα χρόνια να καταλάβω στην πράξη» Λουίζα Σοφιανοπούλου

Λίγο πριν τραγουδήσει «Time of my life», η ταλαντούχα τραγουδίστρια Lou Is, ή αλλιώς Λουίζα Σοφιανοπούλου, μίλησε στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr 

INTERVIEW

«Με εμπνέει η μέση γυναίκα που παλεύει για το καλό των παιδιών της και των οικείων της. Η γυναίκα αγωνίστρια της ζωής» Φωτεινή Δάρρα

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις στο Half Note, η εξαιρετική Φωτεινή Δάρρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αγγελική Λάλου και το allyou.gr

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα