Skip to main content

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Το Allyou στηρίζει τον Σύλλογο Ελπίδα

Χριστίνα Φυτιλή: "Η μόνη επιλογή στη ζωή, είναι να διεκδικούμε την ίδια τη Ζωή".



Το Allyou σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελπίδα φιλοξενεί προσωπικές ιστορίες παιδιών, εφήβων αλλά και ειδικών, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με στόχο τη νίκη. 

 

"Γεννήθηκα το 1987 και όμως εάν κοιτάξω πίσω, νιώθω ότι γεννήθηκα το 1995. Κι αυτό, όχι γιατί θέλω να κρύψω χρόνια ή γιατί τα χρόνια πριν (από αυτό) ήταν άσχημα, αλλά επειδή τότε ξεκίνησα πραγματικά να ζω. Ακούγεται παράξενο, αλλά πιστεύω ότι ξεκίνησα να ζω «ουσιαστικά» εκείνη ακριβώς τη στιγμή που κινδύνευα να χάσω τη ζωή μου.

Διαγνώστηκα με Λευχαιμία στην παιδική μου ηλικία και -όπως ήταν φυσικό- η εμπειρία αυτή διαμόρφωσε καθοριστικά τον τρόπο σκέψης μου, μαθαίνοντας από μικρή ότι η μόνη επιλογή στη ζωή είναι να διεκδικούμε την ίδια τη Ζωή, τα όνειρά μας, να ελπίζουμε και να ζούμε μέσα από αυτά.

Θεωρούμε πάρα πολλά πράγματα δεδομένα, δυστυχώς μέσα σ’ αυτά και την ίδια τη Ζωή. Όταν χρειαστεί να παλέψεις για να κερδίσεις κάτι αυτονόητο και δεδομένο από τους πολλούς, τότε εκτιμάς όλα όσα έχεις, κάνεις τον απολογισμό σου και κυνηγάς τα «θέλω» σου.

Η φράση «στο τέλος όλα πάνε πάντα καλά και εάν δεν πάνε καλά, είναι γιατί το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα...», με ακολουθεί από πάντα. Έχοντας «κερδίσει» τη Ζωή, όλα τ΄άλλα είναι εύκολα, κανένα εμπόδιο δεν είναι αρκετά δύσκολο και κανένας στόχος ανέφικτος. 

Έχω αποφασίσει να ακολουθώ πάντα τα «θέλω» μου, αγνοώντας τα «πρέπει» και να φροντίζω πάντα να είμαι ευτυχισμένη. Και μέχρι σήμερα, δόξα το Θεό, το έχω πετύχει. Σπούδασα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (που ήταν και ο πρώτος μεγάλος στόχος μου) και στη συνέχεια ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία με ειδίκευση στην Art Therapy και την Ειδική Αγωγή

1.JPG

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, αφοσιώθηκα στην μεγάλη μου αγάπη, τη ζωγραφική, δημιουργώντας το προσωπικό μου εργαστήριο μέσα στο οποίο καθημερινά σχεδόν, καταθέτω τη ψυχή μου, τα όνειρά μου, τα ταξίδια μου, τους φόβους μου. Συναισθήματα και σκέψεις που δεν μπορώ να εκφράσω λεκτικά, παίρνουν μορφή μέσα από τα χρώματα και τα σχήματα πάνω στο ξύλινο καμβά των έργων μου. Οργανώνω και συμμετέχω σε εκθέσεις ζωγραφικής, «εκμεταλλευόμενη» κάθε ευκαιρία, να επικοινωνήσω με το θεατή συνειρμικά, μέσα από τους πίνακές μου. 

Σήμερα, αισθάνομαι ευγνώμων για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου, εξίσου και για την εμπειρία μου με τις νεοπλασματικές ασθένειες, γιατί με έκαναν να γίνω ο άνθρωπος που πάντα ήθελα να είμαι. Ίσως, εάν δεν είχα νοσήσει, να μην είχα τη δύναμη, το πείσμα και τη θέληση να παλέψω και να διεκδικήσω τις πιο τρελές μου επιθυμίες, τη Ζωή που έχω ονειρευτεί."

                                                                         

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Όλοι στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

To Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά, επιφυλάσσοντας  πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις  στους επισκέπτες του, μικρούς και Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο  Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμβάλλουν στο έργο του Συλλόγου, αφού οι δημιουργοί και τα καταστήματα που συμμετέχουν προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στην «ΕΛΠΙΔΑ».

συγκεκριμένα στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι: ADORABLE ADORNMENTS, ANATOL, CASA, CERAMIS HANDMADE, DIAMOND CLUB, DREAMWISH, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, LA CIGALE, LALAOUNIS, AROSA INTERNATIONAL LTD, LOOK @ ME, MARISCHA, NAKASPAPER, SADRINE & JO, SERKOS, SUPER CAKES, THE SCANDAL RING, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ZERTEO, ΒΕΑD ΙΤ , DEALS, ΛΥΜΠΕΡΗ, PAST & PRESENT και OLIVE-LIVE.

Έτσι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές - πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

Επίσης στο Βazaar θα λειτουργήσουν τα περίπτερα του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του ELPIDA YOUTH και όπως κάθε χρόνο τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2016, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, πολλά μοναδικά  και επώνυμα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές, καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές – μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα, κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των γονιών τους και των εθελοντών.

Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, Theoxenia Palace Hotel, Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι, Κηφισιά, 11:00-20:00.

Bazaar 2015_αφίσα.png

Διαβάστε επίσης

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη το Βραβείο "Nelson Mandela" του ΟΗΕ

 

Η ύψιστη τιμή για την ανθρωπιστική προσφορά,  απονεμήθηκε στην Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO 

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Mια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

 

Ανοιξαν το Ιδρυμα "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και η "Ελπίδα"

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Μήνυμα Μ. Βαρδινογιάννη με αφορμή την πανδημία

 

Ο  καθένας μας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη αναλογιζόμενος το κοινό καλό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ