Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Maki, sashimi και πολλά σουσο-γεύματα, από το Τόκιο με αγάπη!

Σήμερα, ακολουθούμε την Ειρήνη στα αγαπημένα της λημέρια...



Τρίτη σήμερα και λέω να σε πάω μέχρι τα Νότια Προάστια και τη Γλυφάδα, που τόσο μου λείπει και τόσο αγαπώ. Κάποτε εργαζόμουν εκεί και απολάμβανα, ειλικρινά, την ηρεμία αυτής της περιοχής, το πράσινο, τις δυνατότητες που σου δίνει για ποιοτικές αγορές και διασκέδαση. 

Για αρχή λέω να πιω έναν καφέ στο ξακουστό Opus Inner Pleasure, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφ. Αγγ. Μεταξά 48 και αποτελεί έναν all day χώρο με μοναδική αισθητική και μίνιμαλ διακόσμηση, ενώ φροντίζει να σου χαρίζει μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης κάθε ώρα. Εκεί θα δεις να συγκεντρώνεται και όλη η κοσμική Αθήνα. Αν αυτό σου φέρνει στο νου εξωφρενικές τιμές, εγώ θα σε βεβαιώσω πως είναι άκρως προσιτό. 

Επόμενος σταθμός -  πείνασα κιόλας-  είναι το Tokyo Joe (Αρτέμιδος 1, πλ. Εσπερίδων), εστιατόριο με σούσι άριστης ποιότητας και φρέσκα υλικά. Παραδοσιακές γεύσεις από την Ιαπωνία σερβίρονται μπροστά σου σε μεγάλες πιατέλες και οι σεφ του εστιατορίου βάζουν όλη τη γνώση, την τέχνη και το μεράκι τους για να γευτείς αυθεντικές συνταγές και να τις λατρέψεις. It’s sushi time, it’s Tokyo Joe time!

Για το τέλος, σου έχω αφήσει το καλύτερο... Με έχει πιάσει μια υπογλυκαιμία τον τελευταίο καιρό ή ψάχνω για υποκατάστατο του σεξ; Όπως κι αν νιώθεις, το Waffle House είναι ο top προορισμός για εξαιρετικές βαφλες, με απίθανους γευστικούς συνδυασμούς και πολύ μα πολύ παγωτό! Που θα το βρεις; Στην Αγίου Παντελεήμονος, στη Βουλιαγμένη.

Ουφ! Σαν να έφαγα λιγακι παραπάνω.. Από Δευτέρα γυμναστήριο! 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616