Ένα αγαπησιάρικο ραντεβού, γεμάτο γλυκόλογα!

Σήμερα, Τρίτη, με αέρα από την Πόλη, η Ειρήνη μάς... ρίχνει με τα πιο γλυκά σερμπέτια!

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ένας από τους πολλούς λόγους που αγαπώ το κέντρο της Αθήνας είναι αυτή η μαγεία ανάμεσα στα δεκάδες σοκάκια, εκεί όπου μπορείς να ανακαλύψεις μικρά στέκια γεμάτα παράδοση και τους ιδιοκτήτες τους να δουλεύουν με μεράκι, για να παθαίνει ο ουρανίσκος σου... πολλαπλό οργασμό.

Το συγκεκριμένο στέκι αποκλείεται να μην το έχεις ακούσει έστω και μια φορά από έναν ψαγμένο φίλο σου. Από την άλλη αν ήδη το ξέρεις, είμαι βέβαιη πως έχεις κολλήσει μαζί του. Πώς άλλωστε να κάνεις διαφορετικά με τόση γλύκα;

Οδός Αισχύλου 3, στην πλατεία του Ψυρρή. Εκεί θα βρεις τα Σερμπέτια. Έναν μίνι παράδεισο με παραδοσιακά γλυκά από την Κωνσταντινούπολη και αυθεντικό παγωτό καϊμάκι από τα βάθη της Ανατολής. 

Αποφάσισα, λοιπόν, να αφήσω στην άκρη την υποτιθέμενη δίαιτα που ξεκίνησα –για να μου χωρέσει το φόρεμα τις ερχόμενες γιορτές– να ξεχάσω για λίγο τις θερμίδες, να βρω καλή παρέα και να κατηφορίσω στο κέντρο για να ξεκινήσω τη μέρα μου με τον πιο γλυκό τρόπο. 

Είναι η ιδανικότερη επιλογή για ένα διπλό ελληνικό καφέ και κους κους το πρωί, ενώ αργότερα μπορείς να επιλέξεις ένα από τα υπέροχα και υπέρογκα γλυκά του καταλόγου. 

Πάρε μάτι: 

SERMP75.jpg

Εκμέκ, μοσχοβολιστό γαλακτομπούρεκο, φωλιά σοκολάτας, μπακλαβάς, γλυκό της αγάπης, ραβανί, ροδακινόπιτα, παγωτοβουνό, μπανανάτο και άλλα τόσα!

Στα plus της φιλόξενης ατμόσφαιρας ανήκει και το ρακόμελο – κέρασμα στο τέλος κάθε γλυκού. 

Αν και η δική σου ανάγκη και αγάπη για γλυκό είναι παντοτινή, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Σερμπέτια! 

info: Σερμπέτι σημαίνει «γλυκόλογα»  στον πληθυντικό, αλλά αποτελεί και είδος πολύ γλυκού ποτού... About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares