Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Όλη η πλατεία σε μια βεράντα!

Σήμερα η Ειρήνη κάνει χάζι τον κόσμο από ψηλά, στον πιο πολυσυζητημένο χώρο της Πλατείας Πλαστήρα!



Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσω για το Κιλκίς, πήρα την απόφαση να επισκεφθώ επιτέλους αυτή την γωνιά, για την οποία τόσα έχω ακούσει αυτό το διάστημα από φίλους και γνωστούς που συχνάζουν στο ανερχόμενο Παγκράτι. Κι επειδή εμένα μέχρι τώρα δεν θα με συναντούσες ποτέ σε αυτήν την περιοχή, άνοιξα το google maps- για να δεις πόσο άσχετη είμαι δεν ήξερα καν πώς να φτάσω μέχρι εκεί- και βρήκα την τοποθεσία.

Πλατεία Πλαστήρα Ν. 10

Αυτό το σημείο θα μπορούσες να το παρομοιάσεις με πλατεία. Δεν μιλώ για την πραγματική πλατεία Πλαστήρα, αλλά για αυτήν που έχει δημιουργηθεί επάνω στην βεράντα με τα παράταιρα τραπεζάκια να γεμίζουν από φοιτητοπαρέες ημέρα και νύχτα. 

Η Αρbarόριζα δεν είναι μόνο αρωματικό φυτό για γλυκά του κουταλιού αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από τη γωνιά που χτίστηκε και σερβίρει νοστιμότατους μεζέδες, καλό κρασί και famous cocktails με βάση από ελληνικά αποστάγματα σε άκρως προσιτές τιμές. 

Τι ήπια εγώ; Η πρόταση του χειμώνα ακούει στο όνομα #Barefoot και πρόκειται για ζεστό κοκτέιλ τσίπουρο με άρωμα σοκολάτας, βανίλιας και μπανάνας!

Απολαυστικό και μεθυστικό άρωμα!

armpa75.jpg

Έτσι, με ένα ζεστό ποτό δια χειρός Αρbarόριζα, σου στέλνω τις πιο θερμές μου ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.