Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα κάνει πετάλι

Σε λόφους, πάρκα και πεζόδρομους



Μετά από ένα ξεχειλισμένο με δραστηριότητες, γέλια και λουλούδια πρωτομαγιάτικο τριήμερο, δεν μπορώ να προσδιορίσω πώς με έχει βρει η σημερινή μέρα: πιο fit ή πιο πτώμα. 

Ούσα αισιόδοξη, θα επιλέξω το πρώτο και θα δηλώσω περίτρανα πως είμαι πιο fit ή τουλάχιστον έχω αποφασίσει να είμαι. 

Για τις φίλες μου, κυρίως τις μαμάδες που τρέχουν και δεν προλαβαίνουν και νομίζουν ότι είναι γυμναστική να τρέχεις πίσω από ένα τρίχρονο για να φάει το αυγό του, έχω να πω τα εξής: 

Μάνα, μητέρα, μαμά, σου προτείνω μερικές ιδέες για σήμερα, από τη ζωή βγαλμένες και δοκιμασμένες εννοείται, για να γυμνάζεσαι μαζί με τα παιδιά, χωρίς να ξοδεύεις ούτε ευρώ- που λέει ο λόγος. 

1.Κάνε γυμναστική στα open gyms των δήμων. Αν δεν έχεις ιδέα σε τι αναφέρομαι, πρόκειται για υπαίθρια γυμναστήρια σε πάρκα, λόφους, δάση. Γυμνάζεσαι, ρουφάς οξυγόνο, απολαμβάνεις μυρωδιά πεύκου, και έχεις και θέα- εμείς στο Άλσος του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη κάνουμε στατικό ποδήλατο και έχουμε πιάτο όλη την Αθήνα!

2.Πήγαινε για κανονικό ποδήλατο στο Κέντρο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Θες να πας με το δικό σου; Πας. Δεν έχεις καν ποδήλατο; Έχει εκεί! Ο περιβάλλον χώρος είναι συγκλονιστικά ζεν. Αξίζει. Σου αξίζει.

3.Πάρε το τρένο, κατέβα Θησείο και κάνε βόλτα στην Διονυσίου Αεροπαγίτου. Σταμάτα γιατί τα πιτσιρίκια θέλουν καλαμπόκι/παγωτό/χυμό, συνέχισε. Η Ακρόπολη σου δίνει όλη της την ενέργεια και το περπάτημα γίνεται απλά εμπειρία. 

Και τώρα, θέλεις να σου πω τι θα κάνω εγώ σήμερα Τρίτη;

Επειδή έκανα όλα τα παραπάνω (και ακόμα περισσότερα) συμπυκνωμένα μέσα σε 2 μέρες, νομίζω ότι έπιασα τον Μάη για τα καλά, λουλούδιασε το μέσα μου, πώς το λένε! 

Για αυτό σήμερα, θέλω λίγο να κοιμηθώ, βρε κορίτσια. Γιατί και η γυμναστική θέλει τα μικρά της διαλείμματα. Το λένε και οι ειδικοί.

Εσείς ανεβείτε στη σέλα, κάντε ορθοπεταλιές και θα σας φτάσω! 
 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα