Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Mια μπύρα για την τελευταία Πέμπτη του χρόνου

Με τσούγκρισμα και πακετάρισμα, η Μαριέτα ξεκινά να αποχαιρετά το 2017.



Γεμάτος χρόνος αυτός που πέρασε. Και πρόσεξε... το δεύτερο γράμμα που επιλέγω στην πρώτη πρώτη λέξη αυτού του κειμένου, δεν είναι "α" αλλά "ε".

Ήταν δύσκολο το 2017. Ένα σωρό εμπόδια έφερε, προβλήματα, αλλαγές... Αλλά ξέρεις κάτι; Αφού είμαστε εδώ να το αποχαιρετάμε όλα πήγαν καλά, τελικά. Και ναι, μπορεί να μετράμε κάτι πληγές, αλλά είμαστε όρθιοι και θα παλέψουμε να τις κλείσουμε.

Η αρχή προς αυτό, θα γίνει απόψε στην Αργυρούπολη. Το βραδάκι, θα βρεθώ Μαρίνου Γερουλάνου 57, στη μπυραρία 7Monks. Θα κάτσω με την καλύτερη παρέα μου, σε ένα από τα τραπέζια που θα βρούμε τσακ μπαμ, έτσι γιατί θα σταθούμε τυχεροί.  Θα παραγγείλουμε μια ποικιλία χορταστική που θα με κάνει να... ελευθερώσω το πάνω κουμπί του τζιν. Λουκάνικα, μπριζόλες, φιλέτα, μπιφτέκια, πατάτες τηγανητές, στο κέντρο. Γύρω γύρω 3 διαφορετικές σως. Let the party begin, αλλά φυσικά όχι πριν παραγγείλουμε μπύρα. Η ποικιλία μεγάλη, αλλά ευτυχώς το προσωπικό είναι γελαστό και πρόθυμο να μας εξηγήσει τι και πώς. Έτσι στο τραπέζι θα φτάσει ένα ιδιαίτερο ποτήρι, με μια ακόμα πιο “ιδιαίτερη” ξανθιά μπύρα, μοναστηριακή.

Με την τέλεια παρέα δίπλα μου αλλά και στο τραπέζι, θα περάσει όμορφα η τελευταία Πέμπτη του χρόνου. Θα συζητήσουμε για τη ροκ μουσική που θα φτάνει στα αυτιά μας. Θα βάλουμε διάφορους στόχους, όπως να ξανάρθουμε στο 7Monk Gardren. Θα γελάσουμε, θα σκεφτούμε, θα προβληματιστούμε, και στο τέλος θα αποχωρήσουμε με μόνο προορισμό τις βαλίτσες… Η τελευταία βόλτα της χρονιάς στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί. Σειρά έχει η Αιδηψός και φυσικά ο νέος χρόνος.

Καλή χρονιά, με αληθινά χαμόγελα!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα με την οικογένειά της

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας 6/5