Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*H Mαριέτα το έριξε στη φωτοσύνθεση
Κουκάκι, λοιπόν, έχει το μενού, και καφέ στο ΚΙΝΟΝΟ (Φαλήρου 48). Η μεγάλη του τζαμαρία θα με διευκολύνει να... φωτοσυνθέσω και θα μου φτιάξει τη διάθεση.  

Pixel

*H Αλεξάνδρα τα... spaσε
Έχω κλείσει ήδη θεραπείες για δύο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, εκεί όπου είχα πάει τις τρεις κουμπάρες μου ως δώρο, λίγο πριν με στεφανώσουν. Απόδειξη ότι πάντα θεωρούσα ένα spa ως το καλύτερο δώρο. 

*Η Λένα περιπλανήθηκε σε σελίδες
Mήπως, τελικά, τα ρομαντικά μας όνειρα, μας δυσκολεύουν υπερβολικά τη ζωή μας; Εννοείται πως το έχεις αναρωτηθεί κι εσύ. Ε, σήμερα που θα αγοράσω το "Χρονικό του Έρωτα", του Αλαιν ντε Μποττόν (Εκδόσεις Πατάκη), θα μας λύσω το μυστήριο. Και θα μπορώ να σου πω ακόμα κι αν ο έρωτας είναι “κεραυνός" ή "δεξιότητα". 

Pixel

*Η Γωγώ πήγε σινεμά
Η αγάπη είναι σαν το νερό: παίρνει άπειρες, συχνά απρόβλεπτες και αλλόκοτες μορφές. Σαν την αγάπη των ηρώων της νέας ταινίας του Γκιγέρμο ντελ Τόρο, που προβάλλεται από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες με τίτλο «Η μορφή του νερού». 

*Η Κέλλυ ήπιε σάκε
Πάμε βόλτα στην… πλατεία λοιπόν, (της Νέας Σμύρνης, ποια άλλη;) όπου έχω κλείσει ένα ρομαντικότατο, αντι-ρομαντικό τραπέζι στο Boa Wok & Sushi Bar (25ηςΜαρτίου και Ειρήνης 2, Νέα Σμύρνη). 

 

SELECTIONS

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

CELEBS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Παίρνουν διαζύγιο; - «Δε μένουν πια μαζί»

«Απλά δεν μπορούν να το κάνουν να δουλέψει»

ΥΓΕΙΑ

7 τροφές που υποστηρίζουν την υγεία του εγκεφάλου

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία βάζουμε στο πιάτο μας ό,τι μας ωφελεί περισσότερο

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Με παστέλ outfit και τσάντα Balmain στην πρεμιέρα της Λένας Δροσάκη

Οι δύο φίλες πόζαραν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες