Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Την Δευτέρα, η Γεωργία πάει Νέο Ψυχικό
Είναι ένα από εκείνα τα πρωινά που ξυπνάς με όρεξη νωρίς νωρίς για να πας σε επαγγελματικό μίτινγκ. Δεν το γράφω ειρωνικά: αυτό μού συμβαίνει όταν έχω ραντεβού με την ομάδα του AllYou στη Ράμπα στο Νέο Ψυχικό (Δημ. Βασιλείου 14), όχι μόνο γιατί περνάμε ωραία και αυτό βγαίνει στον κόσμο που λένε και οι άνθρωποι του θεάματος, αλλά και επειδή το σημείο συνάντησής μας,  που έχει γίνει πλέον ορόσημο του Φάρου, είναι πραγματική απόλαυση.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα ψάχνει ψάχνει το δακτυλίδι
Κι έτσι αυτή η Τρίτη θα με βρει στο Γκάζι να παρακολουθώ μία από τις παραστάσεις που θέλω πολύ: Το δακτυλίδι της μάνας, στο Tempus Verum І Εν Αθήναις, από τους C. For Circus που γιορτάζουν τα 10 χρόνια της κοινής τους πορείας. Λέγεται μάλιστα ότι αυτή είναι η πιο αισιόδοξη παράστασή τους.

*Την Τετάρτη, η Λένα φυτεύει σπόρους και πάει Στοά

Γιατί ακόμα κι αν δεν καταφέρω να κάνω δώρα σε όλους, μια κάρτα γιορτινή οπωσδήποτε θα τους χαρίσω. Αγορασμένη και γραμμένη ειδικά για τον καθένα τους. Πάω για τον "Σπόρο" λοιπόν. Δεν ξέρεις τον Σπόρο; Δεν ξέρεις τι χάνεις. Είναι στην Κηφισιά, στην οδό Δροσίνη στο νούμερο 7, κι είναι ένας μικρός παράδεισος με βιβλία, κάρτες, μικρά δώρα, μεταξοτυπίες και ατμόσφαιρα vintage.

*Την Πέμπτη, η Τίνα επισκέπτεται μια Κρεμάστρα

Η κυρία που ξεχειμωνιάζει εδώ και θέλει να φύγει άμεσα για Πτολεμαϊδα (έχω εκεί τα λουλούδια μου, τα πράγματά μου, αλλά να μην πάω από τώρα και καίω και καλοριφέρ, έχει κρύο εκεί πάνω) είναι μεταξύ της γαλάζιας καπαρντίνας και ενός ανοιχτού πράσινου ανδρικού μπουφάν..

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ επισκέπτεται ένα στέκι αγαπημένο
Αναφέρομαι φυσικά στο πολυαγαπημένο Mπελ Ρεϋ (Φαλήρου 88, Κουκάκι). Αν και το κλίμα από τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί πρέπει να το «κερδίσεις» (δεν είναι οι πιο ευχάριστοι υπάλληλοι με την πρώτη ματιά…), μετά από λίγο όλοι «ξεδιπλώνονται» και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν vibes. Αλλά αυτό είναι και το θαυμάσιο με αυτό το μαγαζί. Πέρα του ότι είναι ένας πολύ όμορφος χώρος, τελικά τα vibes που εκπέμπει, η μουσική που παίζει, όλα σε κάνουν τελικά να αισθάνεσαι οικεία, άνετα.!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;