Μια Εβδομάδα με βόλτες στην πόλη

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πόλης

Allyou Team

Δευτέρα βλέπεις και η Λένα ξεκινά για να την ξορκίσει γιατί λέει με το τραγούδι τίποτα δεν γίνεται! Τι "Monday Monday", τραγούδησε, τι "Blue Mondays" , τι και τι... μέχρι "I don't like Mondays"  έφτασε.. ευτυχώς όμως βρέθηκε με τις φίλες της στην ΑΥΛΗ, την πολυαγαπημένη τους. Όπου επανήλθε το απόγευμα, για να αράξει με το βιβλιαράκι που της κάναν δώρο στην γιορτή της. Με τον "Γραφικό Χαρακτήρα", του Νίκου Παναγιωτόπουλου (Εκδόσεις Μεταίχμιο), με τις πολλές μικρές του ιστορίες, είναι σίγουρη πως θα "τακτοποιήσει " το παρελθόν της.  Τακτοποιεί το παρελθόν του, λέει ο Παναγιωτόπουλος, με τον Γραφικό Χαρακτήρα.

Την Τρίτη η Τόνια αποφασίζει να σαρώσει την Αθήνα φορώντας τα πολιτιστικά της πατίνια. Ξεκινάει με θέατρο και πιο συγκεκριμένα με την παράσταση: «Η φαλακρή τραγουδίστρια» του Ευγένιου Ιονέσκο στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Στην συνέχεια ανηφορίζει την Πατησίων για  “Waves Hold A Lasting Echo”: Η νέα έκθεση της Σοφίας Ροζάκη στο καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Με τον ήλιο συνοδό της στην συνέχεια φεύγει για “Eyes of Light: Εστιάζοντας στη ζωή”: Μία έκθεση με ένα μήνυμα αισιοδοξίας στη Τεχνόπολη, Γκάζι. Κι αν έπρεπε να κατατάξει ένα συναίσθημα μετά την αγάπη (που είναι γι αυτήν το παν), τότε θα επέλεγε την αισιοδοξία.
fluxin.jpg

Την Tετάρτη απόγευμα  η Τζίνα αυτοκόλλητη χαλκομανία  στην Εθνική που ήταν, μέχρι όπου έφτανε  το μάτι της, μποτιλιαρισμένη… Μια λάθος κίνηση και η τροχαία της αφαίρεσε δίπλωμα και άδεια κυκλοφορίας για δύο μήνες.  Προορισμός της η Πλάκα, για να παρακολουθήσει την διαδραστική installation ‘’Ηχώ᾽᾽ του εικαστικού και μουσικού Θεόδωρου Πιστιόλα σε συνδυασμό με την performance της χορεύτριας Ιωάννας Τουμπάκαρη στο Flux Laboratory Athens, που για πρώτη φορά άνοιγε τις ανακαινισμένες πύλες του στο κοινό. Η ενέργεια του ψηλοτάβανου παραδοσιακού σπιτιού που φιλοξονεί το Flux, την πήρε από το χέρι και την οδήγησε σε ένα άλλο επίπεδο.  Με ένα τρόπο μαγικό, ο θόρυβος μέσα της ησύχασε με την μία.

Την Πέμπτη η Λένα ξεκινάει από το Albion , στην Ομήρου . Στέκι των... πάντων! Στρογγυλοκάθεται, στον κήπο κι εννοείται πως πίνει καφέ ελληνικό, διπλό, σκέτο. Μετά σειρά έχουν τα PUBLIC, για ανεύρεση βιβλίων. Θέλει να βρει ένα που είχε διαβάσει πριν χρόνια και το λάτρεψε. Είναι του Γκράχαμ Γκρήν, "Η δύναμις και η δόξα". Παλιό αλλά υπέροχο. Και είναι σαν να γράφτηκε σήμερα. Κι ας γράφτηκε από τον 35 χρονο (τότε) Γκρήν, 75 χρόνια πριν. Λέει πως η γραφή και η ωριμότητα του συγγραφέα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τούτες τις προεκλογικές μέρες και νύχτες μας. Θα σου το... δανείσει μόλις το τελειώσει!

Την Παρασκευή ο Νίκος προσγειώνεται  στο προεκλογικό Σύνταγμα και το βρίσκει κατακόκκινο λόγω της γνωστής «εικαστικής» παρέμβασης στην Βουλή. Κατευθύνεται προς Εξάρχεια μεριά για να αγοράσει ένα βιβλίο. Την πράσινη αυτή πλατεία στην κεντρική πλατεία Εξαρχείων πάντως την αγαπά πολύ. Ναι αυτή με τα ψηλά πλατάνια. Χρειάζεται κι άλλο χρώμα όμως στην μέρα του. Για αυτό, κάθεται στο «Blue Bear στο ισόγειο της Μπλε Πολυκατοικίας, της ιστορικής. Καφές one more time!!
.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares