Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο

Σχεδία Home: Αυτό το εστιατόριο δεν είναι ίδιο με τα άλλα...

Τόνια Τζαφέρη

Αν ζεις στην Αθήνα, το περιοδικό ''Σχεδία'' θα το ξέρεις.
Ακόμη και αν δεν το ξέρεις όμως, πρόκειται για ένα περιοδικό το οποίο πωλείται συνήθως από άστεγους και τα έσοδα του, παρέχονται σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι το μοναδικό περιοδικό δρόμου στην Ελλάδα και μπορείς να το βρεις σε κεντρικά σημεία της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές. Το περιοδικό αυτό, αποφάσισε να επεκταθεί και έτσι δημιούργησε έναν ονειρεμένο χώρο.
Έναν χώρο που μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και το φαγητό που έχει επιμεληθεί ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Οι δημιουργίες που θα συναντήσεις εκεί όχι μόνο θα σε εντυπωσιάσουν αλλά και θα σε συγκινήσουν. Καθώς τα περισσότερα διακοσμητικά του χώρου είναι φτιαγμένα από τα χέρια αστέγων και ανθρώπων που ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας. 
Το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το καφέ του περιοδικού Σχεδία, στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο τεσσάρων επιπέδων, επί της οδού Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, που δημιουργήθηκε το 1870 και στο οποίο έμενε η διάσημη ζωγράφος Ελένη Σταθοπούλου.Με μίνιμαλ, ρετρό αισθητική και πολλή αγάπη σε κάθε του γωνιά πώς να μην είναι ένας εξαιρετικά όμορφος χώρος για να απολαύσεις τον καφέ/ φαγητό σου στην καρδιά της Αθήνας;

 

   

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares