Βόλτα με την Ρίτα στο Dog Bakery

Για υγιεινές λιχουδιές και σπιτικό φαγάκι… 

Τζίνα Σπάρτακου

kalampoka_660x200-2

Κατ´αρχήν να συστηθούμε. Η Ρίτα είναι το αγαπημένο μου συντροφάκι, το σκυλάκι μου που όσο κι αν το αγαπώ, το ομολογώ, πολλές φορές δεν προλαβαίνω να της μαγειρέψω με τα υλικά που θέλω. Γιατί δεν είναι και μόνη της. Έχουμε και τρεις γατούλες, η μια πιο αφράτη και καλομαθημένη από την άλλη.

Για καλή μου τύχη έπεσα επάνω σε ένα βίντο στο you tube όπου οι άνθρωποι του Dog bakery  μιλούσαν για την φιλοσοφία και την ιδέα του πρώτου και μοναδικού χώρου στην Αθήνα, που προσφέρει χειροποίητο μαγειρευτό φαγάκι για σκύλους και για γάτες. Γιατί όπως όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζωάκια τους, προβληματίστηκαν για την ποιότητα της ξηράς τροφής και της κονσέρβας με τα οποία συνήθως τρέφονται τα ζωάκια μας.

Πόσο υγιεινή είναι αυτή η διατροφή; Και αλήθεια πώς θα ήταν η ζωή μας και η διάθεσή μας, αν κι εμείς αναγκαζόμασταν να τρώμε κάθε μέρα ξηρά τροφή και κονσέρβα; Γιατί να μην είναι το ίδιο βαρετό και ανθυγιεινό και για τα πλάσματα αυτά;

Ο προβληματισμός τους αυτός, τους οδήγησε στην τόσο εύστοχη ιδέα να φτιάξουν χειροποίητο, μαγειρευτό, φρέσκο φαγητό για σκύλους και για γάτες και λιχουδιές υψηλής διατροφικής αξίας και απορροφησιμότητας, όπου το κρέας και βέβαια όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι απολύτως ελεγμένα από ειδικό κτηνίατρο, από πρώτες ύλες που είναι 100% πιστοποιημένες.  Όλα τα προϊόντα φτιάχονται στην κουζίνα του Dog Bakery που όπως διαβάζω στο πολύ καλό site τους, πληροί όλες τις  προϋποθέσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι μαγειρεύουν και ειδικό μενού σε συνεννόηση με τον κτηνίατρό σου, αν το σκυλάκι έχει κάποια πάθηση. Και το ωραίο είναι ότι όλα τα φαγάκια τους είναι τόσο υγιεινά, νόστιμα και περιποιημένα, που μπορεί να τα δοκιμάσει και άνθρωπος. Έτσι κάθε Δευτέρα κάνουμε μια βόλτα με την Ρίτα, από τα Άνω Πατήσια για να προμηθευτούμε τις λιχουδιές της εβδομάδας και να πάρουμε και το κέρασμά μας βεβαίως, βεβαίως….

Dog Bakery

Ξηροκρήνης 2 & Αγ. Αντωνίου, Άνω Πατήσια

dogbakery.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares