Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

The Burger Joint στην Νέα Σμύρνη: Η φάση είναι burgerAΡΑ


Το ‘’εκλεπτυσμένο’’ το μπέργκερ είναι εδώ.  The Burger Joint στην Νέα Σμύρνη!



Όπως σου έχω ξανά εκμυστηρευτεί, στο φαγητό έχω τις ιδιοτροπίες μου. Δεν είμαι του ασιατικού, του street food, του μπέργκερ και τα σχετικά… Προτιμώ τα απλά κλασσικά φαγητά και αν είναι και από τα χεράκια της μαμάς δεν θέλω τίποτα άλλο. Όμως παράπονο το έχω να μην δοκιμάζω νέες γεύσεις και να μην γνωρίζω νέες γαστρονομικές ‘’κουλτούρες’’. Οπότε, έχω δοκιμάσει πολλά ειδικά τον τελευταίο καιρό και έχω να σου πω... Σήμερα θα μιλήσουμε για burgers!

Έχω φάει λίγες φορές. Δεν μου αρέσει ούτε η φιλοσοφία τους καθώς είναι ανθυγιεινά αλλά ούτε και το κρέας. Μέχρι πριν λίγες ημέρες το καλύτερο μπέργκερ που είχα φάει ήταν homemade από τα χεράκια φίλης σε ένα πάρτι. Όλα τα υπόλοιπα 5-6 που είχα δοκιμάσει, δεν θα τα ξανά προτιμούσα. 
Βλέπω όμως πως ο κόσμος ‘’διψάει’’ για μπέργκερ. ‘’Ρε συ που θα φάμε καλό μπέργκερ;’‘’Πότε θα πάμε για μπέργκερ;’’, ‘’Λιγουρεύομαι ένα μπέργκερ τώρα’’ και άλλα τέτοια παρόμοια.

Μιας και λατρεύω να μαθαίνω για τα νέα μαγαζιά της πόλης και να γνωρίζω καινούργια μέρη στην Αθήνα, είχα δει πως άνοιξε το γνωστό ‘’The Burger Joint’’ στην Νέα Σμύρνη. (Υπάρχει και στο Ψυχικό και στην Γλυφάδα) Όντας επιφυλακτική με τα μπέργκερ αλλά σε μια παρέα με burger fans, το πρότεινα για δοκιμή και είμαι υπερήφανη για την επιλογή μου.

https://www.instagram.com/p/B2v-Tz3n_3D/

https://www.instagram.com/p/B1gJsmmlfVi/

Κανείς δεν έφυγε δυσαρεστημένος. Άψογο σέρβις, πολύ καλής ποιότητας υλικά, πολλές επιλογές στον κατάλογο που κάλυπταν όλα τα γούστα, φιλική και αμερικάνικη ατμόσφαιρα και overall ένα πολύ ευχάριστο κλίμα για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου ή βραδινό σου γεύμα. 

https://www.instagram.com/p/Bw4kngejf_S/

https://www.instagram.com/p/Bw_3h20DjY_/

Το Burger Joint προφανώς και έχει την τιμητική του στα burgers. Έχει όμως και εξαιρετικές πίτσες που ομολογουμένως δεν το περίμενα… έχει και cocktails και γλυκά! Είναι η κατάλληλη επιλογή για μεγάλες παρέες καθώς πραγματικά καλύπτει όλων τα γούστα.

https://www.instagram.com/p/BysH1TVHNKv/

https://www.instagram.com/p/BynZpRPje-m/

https://www.instagram.com/p/B4z1KW_Aj3D/

Αξιοσημείωτη και η διακόσμηση του μαγαζιού όπου η ‘’Αμερικανιά’’ κυριαρχεί. Θα φας του σκασμού όμως όχι όμως τόσο junk. Eίναι θα έλεγα η πιο ‘’εκλεπτυσμένη’’ εκδοχή του μπέργκερ, προσεγμένη και πολύ περιποιημένη. 

https://www.instagram.com/p/B02881LnDjY/

https://www.instagram.com/p/Byzhhb1Dbkg/

https://www.instagram.com/p/By4rGSTgavj/

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.