Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Οι Stranglers επιστρέφουν στην Ελλάδα

Vibes από '70 και '80


Βασιλεία Μαξακούλη

To Βρετανικό συγκρότημα, που έμεινε ανεξίτηλο στην punk rock σκηνή, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση.
Θα σε μεταφέρει ξανά σε προηγούμενες δεκαετίες, όταν -το 1974-οι Stranglers άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα τους κομμάτια και να τα ερμηνεύουν για πρώτη φορά με τόσο πάθος και τόση ένταση, που ήταν σαν ένας ηλεκτρισμός να σε διαπερνούσε. Τραγούδια που έμειναν αναλλοίωτα για δεκαετίες, φωνές που διατηρήθηκαν κρυστάλλινες, ενέργεια διαχρονικά νεανική. 
https://www.instagram.com/p/B5WTOTsjWsS/
Οι αρχικά ονομαζόμενοι "The Guilford Stranglers" έφεραν τις δικές τους καινοτομίες στον χώρο της punk rock. Τους άρεσε να πειραματίζονται σε ένα εύρος μουσικών ειδών (new wave, pop, punk, art rock gothic rock), ενώ η συμπεριφορά τους θεωρήθηκε "ασυμβίβαστη" έως και "επιθετική". Μια ιδιοσυγκρασία αμφιλεγόμενη και γεμάτη αντικρουόμενες δυνάμεις, λίγο black humor, ένας πολύ καλός στίχος (ΟΚ πολλοί πολύ καλοί στίχοι) και η μαγική συνταγή αποκαλύφθηκε. Ο ήχος τους έχει τη δική του μοναδική χροιά πέρα από σύνορα μουσικών ειδών. Οι Stranglers κατέρριψαν τα εμπόδια και κατάφεραν να ενώσουν κάθε μουσική που αγάπησαν. 
Αν θέλεις λοιπόν να πάρεις μια γεύση από αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία, απόψε,  Παρασκευή και 13 να είσαι στο Fuzz Club. Στις 21:00. Θα είμαι κι εγώ εκεί. Έλα και σου υπόσχομαι πως δεν θα το μετανιώσεις. 
https://www.instagram.com/p/B55Bcjpjs6b/

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ