Έτσι θα σχεδίαζε σήμερα ο Hubert de Givenchy την ανοιξιάτικη συλλογή του

Ο Ricardo Tisci παρουσιάζει για άλλη μια φορά μια εντυπωσιακή συλλογή

Κέλλυ Νόβακ

Ο Ricardo Tisci παρουσιάζει για άλλη μια φορά μια εντυπωσιακή συλλογή

Είναι γεγονός ότι ο Ricardo Tisci εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, ως καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy, έχει φέρει μια τρομερά ξεχωριστή ματιά στο brand. Πολλοί μπορεί να τον θεώρησαν μέχρι και πολύ “urban” για έναν τόσο σημαντικό, γαλλικό οίκο, αλλά ο ίδιος έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στην street κουλτούρα των εποχών, αλλά και στην πιο elegant των παλαιότερων δεκαετιών, έτσι όπως πρωτογνωρίσαμε εξάλλου και τον γαλλικό οίκο που ίδρυσε ο Hubert de Givenchy.

Ο Tisci λοιπόν, δεν ξεχνάει ποτέ τις «ρίζες» του -ή μάλλον αυτές του οίκου-, και υπό μια έννοια σε αυτή του την συλλογή για την Άνοιξη 2017, τις υπενθύμισε και στον κόσμο. Τα υπέρ-κομψα πουά και ριγέ φορέματά του αλλά και τα αέρινα φορέματα εμπνευσμένα από ιδιαίτερα ορυκτά και πέτρες ήταν –εν μέρει- ένα από τα highlights της συλλογής και τα οποία θα μπορούσε μέχρι και ο ίδιος ο Givenchy να είχε σχεδιάσει, με βάση πάντα τα σημερινά δεδομένα.

Φυσικά, από την συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και σύνολα τα οποία αντικατοπτρίζουν την προσωπική και τρομερά fashion forward αισθητική του Tisci, όπως τα εκπληκτικά κοστούμια τα οποία περιελάμβαναν εντυπωσιακά gemstones και που συχνά θύμιζαν στολές ταυρομάχου.

Όλα αυτά, ενώ ο αισθησιασμός και ο γυναικείος δυναμισμός δεν έλειπαν από το ύφος όλως των ρούχων, μέχρι και των sleek χτενίσματων και μακιγάζ τα οποία είχαν επιμεληθεί οι ταλαντούχοι Guido Palau και Pat McGrath αντίστοιχα.

Φυσικά, το show όπως πάντα, δεν ήταν μόνο τα ρούχα. Ήταν και οι λαμπεροί καλεσμένοι του όπως οι αδερφές Kardashian (Kim & Kourtney), η Gigi Hadid, Courtney Love αλλά και μερικά από τα πιο αγαπημένα μοντέλα / μούσες του Tisci που περπάτησαν στην πασαρέλα, όπως η Mariacarla Boscono , Joan Smalls, Kendall Jenner κ.ά. 

2017-ss-givenchy-01.jpg2017-ss-givenchy-02.jpg2017-ss-givenchy-03.jpg2017-ss-givenchy-04.jpg2017-ss-givenchy-05.jpg2017-ss-givenchy-06.jpg2017-ss-givenchy-07.jpg2017-ss-givenchy-08.jpg2017-ss-givenchy-09.jpg2017-ss-givenchy-10.jpg2017-ss-givenchy-11.jpg2017-ss-givenchy-12.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares