Skip to main content

ΜΟΔΑ

O καλύτερος τρόπος να κάνεις… statement είναι με ένα ροζ τοπ

Αυτά τα 6 ροζ τοπ, θα τα λατρέψεις.


Κέλλυ Νόβακ

Αυτά τα 6 ροζ τοπ, θα τα λατρέψεις.

Δεν ξέρω ούτε το πώς ούτε το γιατί, αλλά είναι σίγουρο ότι το ροζ χρώμα έχει συνδεθεί με το γυναικείο φύλο. Ίσως ο κατευναστικός του χαρακτήρας να ταυτίζεται με την φύση της γυναίκας. Παρόλα αυτά, αρνούμαι να σκεφτώ ότι αυτή η απόχρωση προσφέρει μόνο κάτι τέτοιο στον «θεατή». Μιάς και το ροζ χρώμα προκύπτει από την μίξη του κόκκινου και του λευκού, μπορώ μόνο να σκεφτώ ότι προέρχεται από δύο αποχρώσεις που χαρακτηρίζονται για το πάθος και δυναμισμό (κόκκινο) και φυσικά την “ειρηνιστική” αισθητική (λευκό) που αναζητάμε –στις εμφανίσεις μας τουλάχιστον.

Φυσικά, όλα αυτά είναι προσωπικές εικασίες και απόψεις. Αλλά επειδή θεωρώ τώρα πια, πιο κρίσιμο από ποτέ να επιτάξουμε την σημαντικότητα και την δυναμική που χαρακτηρίζει το γυναικείο φύλο σε πολλές περιπτώσεις, δέχομαι να βλέπω αυτή την απόχρωση έτσι. Και τα καλά νέα είναι, ότι μετά την διαμαρτυρία εκατομμυρίων γυναικών που έγινε την 21η Ιανουαρίου, κατά των δηλώσεων του Donald Trump, σαν οι… μετοχές αυτού τους χρώματος να έχουν ανέβει. Το βλέπουμε ακόμη περισσότερο στις street style εμφανίσεις γνωστών bloggers και fashionistas, ανδρών και γυναικών. Προσθέτει όχι μόνο μια άκρως κομψή αισθητική στις εμφανίσεις τους, αλλά εμμέσως, κάνει και “statement” (δήλωση) με τον δικό του τρόπο.

Γι’αυτό αν θέλεις και εσύ να ξεχωρίσεις, μπορείς να το κάνεις συμπεριλαμβάνοντας στις καθημερινές σου εμφανίσεις ένα ροζ τοπ. Πρόσεξε: αυτό δεν σημαίνει ότι ένα ροζ τοπ πρέπει να είναι απλό. Μπορεί να διάθέτει μια ιδιαίτερη γραμμή ή μανίκια, να έχει βολάν ή και άλλες διασκεδαστικές λεπτομέρειες που θα αποδείξουν ότι μόνο βαρετό δεν είναι!

Εγώ, έκανα μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και βρήκα τα καλύτερα 6 ροζ τοπ που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις!

 

6pink-tops-ss-01.jpg

Mango 

6pink-tops-ss-02.jpg

Leitmotiv 

6pink-tops-ss-03.jpg

ASOS

6pink-tops-ss-04.jpg

My fashion fruit http://www.myfashionfruit.com/ViewShopProduct.aspx?Id=2826558

6pink-tops-ss-05.jpg

Topshop Unique 

6pink-tops-ss-06.jpg

J.O.A

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!