Skip to main content

ΜΟΔΑ

Wish List: Το τέλειο μαύρο παντελόνι

Το απαραίτητο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας και πώς να το αποκτήσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Το απαραίτητο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας και πώς να το αποκτήσεις.

Έχουμε κατά καιρούς μιλήσει για πολλά ρούχα τα οποία αποτελούν “staples” (=τα βασικά) της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αλλά όχι για το μαύρο παντελόνι. Ίσως, να μην χρειάστηκε να σκεφτώ καν να σου αναφέρω, ότι ένα «καλό», μαύρο παντελόνι πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου, γιατί πολύ απλά το θεωρώ δεδομένο.

Παρόλα αυτά, συνειδητοποιώ ότι δεν είναι και τόσο. Αυτό πολύ απλά γιατί, παίρνοντας παράδειγμα και από εμένα (που ακόμα ψάχνω το τέλειο παντελόνι), αλλά και από πολλές φίλες μου οι οποίες δεν το έχουν στην ντουλάπα τους, κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες, λοιπόν, που δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να βρουν αυτό το ένα, το απόλυτο, με την τέλεια εφαρμογή πάνω τους, μαύρο, υφασμάτινο παντελόνι.

Σκέψου απλά, ότι είναι αυτό που θα φορέσεις με ένα ανάλαφρο πουκάμισο για ένα look της δουλειάς. Ή αυτό με το οποίο θα χορέψεις μέχρι πρωίας, όταν το συνδυάσεις με ένα cami top, το Σάββατο βράδυ που θα βγεις με τις φίλες σου. Μέχρι και τότε που θέλεις να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά, «παρέα» με το hoodie φουτεράκι σου και αθλητικά παπούτσια. Θα νιώθεις stylish αλλά και σούπερ άνετη! Αυτή είναι η μαγεία από τη μία, αλλά και σημαντικότητα από την άλλη, αυτού του ρούχου. Είναι «χαμαιλέοντας». Και γίνεται να μην θέλουμε τέτοια ρούχα να υπάρχουν στην ντουλάπα μας; (Ρητορική ήταν η ερώτηση. Εννοείται πώς θέλουμε!)

Απόκτησε ένα, τώρα κι όλας!

 

06Cigarette-Pants-Black-01.jpg

ASOS Curve 

06Cigarette-Pants-Black-02.jpg

French Connection 

06Cigarette-Pants-Black-03.jpg

Surface to air 

06Cigarette-Pants-Black-04.jpg

Massimo Dutti 

06Cigarette-Pants-Black-05.jpg

Nobody’s Child

06Cigarette-Pants-Black-06.jpg

Only 4 stylish girls by Patrizia Pepe 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.