Skip to main content

ΜΟΔΑ

Πώς να οργανώσω την ντουλάπα μου;

4 tips για να οργανώσεις την ντουλάπα σου. Υποδέξου τη νέα σεζόν, με μια τέλεια οργανωμένη ντουλάπα (και ζωή)!


Κέλλυ Νόβακ

4 tips για να οργανώσεις την ντουλάπα σου. Υποδέξου τη νέα σεζόν, με μια τέλεια οργανωμένη ντουλάπα (και ζωή)!

Η νέα σεζόν είναι εδώ και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την υποδεχτείς, κάνοντας ένα σωστό… ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου. Πριν ξεκινήσεις κάτι τέτοιο με όλα σου τα υπάρχοντα, κάνε το πρώτο βήμα με την γκαρνταρόμπα σου. Ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις τι είναι “in” και τι “out”!

Σου έχουμε τα tips για να οργανώσεις την ντουλάπα σου

Με τα παρακάτω 4 tips, θα καταφέρεις όχι μόνο να ξεκάθαρίσεις τα ρούχα που χρειάζεσαι και ποια όχι, αλλά και να οργανώσεις τέλεια την ντουλάπα σου. Σε τι θα σε βοηθήσει αυτό; Μα, στο να έχεις μια πιο εύκολη καθημερινότητα. Θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των items, άρα και ένα πιο ξεκάθαρο «όραμα» για το στιλ σου!

#1. Ξεκαθάρισε τη ντουλάπα σου

Πρώτη δουλειά και σημαντική. Πέτα ό,τι ρούχα δεν έχεις φορέσει τον τελευταίο χρόνο (και πάνω). Αν δεν τα έχεις φορέσει μέχρι τώρα, δεν θα το κάνεις ποτέ. Στο υπόσχομαι.

#2. Bάλε σειρά προτεραιότητας

Ποιά είναι τα ρούχα που μόλις αγόρασες; Ποιά είναι αυτά που με τον καιρό (και τις καιρικές συνθήκες) θα φοράς όλο και λιγότερο; Κάνε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου και προσάρμοσε ανάλογα την ντουλάπα σου.

#3. Βρες ένα σύστημα για τη ντουλάπα σου

Για μια πιο εύκολη καθημερινότητα, αφιέρωσε λίγο χρόνο οργανώνοντας σωστά την ντουλάπα σου. Κατηγοριοποίησε τα ρούχα σου, όπως εσένα σε βολεύει καλύτερα: στα αθλητικά ρούχα. Σε αυτά της δουλειάς. Από τα πιο «βαριά», στα πιο «ελαφριά». Κινήσου μόνο με βάση την δική σου λογική, για περισσότερη ευκολία.

#4. Προμηθεύσου τα κατάλληλα «υλικά»

Για μια όμορφη ντουλάπα, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα «αξεσουάρ». Προμηθεύσου αντικείμενα αποθήκευσης όπως κούτες, διαχωριστικά και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς ότι μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις την ντουλάπα σου καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις