Skip to main content

ΜΟΔΑ

Aυτές οι τσάντες δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου

Όταν μιλάμε για διαχρονική μόδα, τότε αυτές οι τσάντες πρέπει να υπάρχουν στην λίστα σου!


Κέλλυ Νόβακ

Όταν μιλάμε για διαχρονική μόδα, τότε αυτές οι τσάντες πρέπει να υπάρχουν στην λίστα σου!

Αν κάθε φορά που ψωνίζεις για τσάντες, αναρωτιέσαι τι να αγοράσεις, σκέψου πρώτα αν υπάρχουν οι παρακάτω στην ντουλάπα σου. Γιατί καμία γυναίκα, είτε ασχολείται με την μόδα, είτε όχι, δεν γίνεται να… επιβιώσει σε αυτόν τον κόσμο χωρίς να έχει κάποια από τις τσάντες αυτές στην ντουλάπα της. Αυτές τις 4 βασικές τσάντες, που η καθεμία ξεχωριστά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας! Για να επιβεβαιώσεις και εσύ αν τις έχεις ή αν σου λείπει κάποια, δες την παρακάτω λίστα!

 

#1. Τοte: Μια tote τσάντα και συγκεκριμένα μια σε ένα ιδιαίτερο σχέδιο, δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Είναι αυτή που θα κρατάς όταν θα θέλεις να αποδώσεις ένα ladylike ή πιο σοφιστικέ ύφος.
 

4bagsallwomenshouldhave-01.jpg

 

#2. Cross-body: Η τσάντα χιαστή ή cross-body έρχεται -κυριολεκτικά- να σου λύσει τα χέρια. Ίσως να είναι και η πιο σημαντική της λίστας για ακριβώς αυτό τον λόγο. Είτε κρατάς ένα καφέ στο χέρι σου, ή το κινητό σου, ή ακόμα αν θέλεις να χορέψεις μέχρι το πρωί, αυτή η τσάντα είναι η μόνη που θα στο προσφέρει... απλόχερα!
 

4bagsallwomenshouldhave-02.jpg

 

#3. Shoulder bag: Μια τσάντα ώμου σε μαύρο χρώμα, είναι η τσάντα που κάθε εργαζόμενη γυναίκα πρέπει να έχει. Είναι κλασική αλλά και μοντέρνα παράλληλα, αποδίδοντάς σου πάντα ένα chic και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, ειδικά τις ημέρες εκείνες που το ένα meeting ακολουθεί το άλλο!
 

4bagsallwomenshouldhave-03.jpg

 

#4. Clutch: Είναι εύκολο να αφεθείς και να αρχίσεις να συλλέγεις clutch τσάντες, ίσως παραπάνω και από αυτές που χρειάζεσαι. Αλλά αυτή που επιβάλλεται να έχεις στην ντουλάπα σου, είναι μια δερμάτινη, μαύρη, ιδανικά με ένα λουρί που αφαιρείται. Μην φοβηθείς να δώσεις και κάτι παραπάνω για να την αγοράσεις, καθώς αυτή είναι μια τσάντα που θα φοράς πάντα.
 

4bagsallwomenshouldhave-04.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30