Skip to main content

ΜΟΔΑ

5 φορέματα για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα

Με αυτά τα ρούχα θα «κλείσεις» για πάντα και θα γίνεις το απόλυτο fashion girl!


Κέλλυ Νόβακ

Με αυτά τα ρούχα θα «κλείσεις» για πάντα και θα γίνεις το απόλυτο fashion girl!

Και σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα φορέματα; Νομίζω σε όλες. Είναι ένα ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας το οποίο είναι εύκολο, βολικό, σέξι ή ρομαντικό και με λίγα λόγια «χαμαιλέοντας»! Είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας, ειδικά το καλοκαίρι. Και φυσικά, καμία γυναίκα δεν έχει μόνο ένα στιλ φορέματος στην ντουλάπα της. Όλες μας έχουμε ένα το οποίο είναι το αγαπημένο μας, αλλά σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.

Για να έχεις λοιπόν, μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, σου προτείνω παρακάτω 5 στιλ φορέματος για να… «στεφθείς» με επιτυχία ως το απόλυτο fashion girl!

#1. Slip dress

5musthavedresses_01.jpg

Κάτι ήξερε η Carrie Bradshaw όταν το φορούσε, μιας και είναι ένα πολύ versatile ρούχο. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, «μεταμορφώνεται» στο κατάλληλο ρούχο ανάλογα με την περίσταση που αναζητάς.

#2. LBD

5musthavedresses_02.jpg

«Ο κανόνας μιας κυρίας, είναι τρεις λέξεις: Μικρό, μαύρο φόρεμα». To ‘πε η Coco Chanel. Ποιοι είμαστε εμείς να την αμφισβητήσουμε;

#3. Maxi φόρεμα

5musthavedresses_03.jpg

Ό,τι πιο άνετο, ό,τι πιο κομψό και δροσερό για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αν θέλεις ένα για μια πιο επίσημη περίσταση (βλ. γάμος), επέλεξε ένα του οποίου το ύφασμα είναι ή δείχνει πιο «βαρύ», πιο «καλό». Διαφορετικά, διάλεξε ένα ανάλαφρο ύφασμα για… ανάλαφρες εμφανίσεις!

#4. Statement φόρεμα

5musthavedresses_04.jpg

Το statement φόρεμα είναι αυτό το «καλό» φόρεμα στο οποίο έχεις επενδύσει. Είναι ένα ρούχο που μπορεί να μην φοριέται όλες τις ώρες, αλλά όταν το φοράς δεν χρειάζεσαι να φορέσεις τίποτα άλλο με αυτό. Δεν χρειάζεται αξεσουάρ γιατί απλά… κάνει statement από μόνο του!

#5. Το επίσημο φόρεμα

5musthavedresses_05.jpg

Aka το καλό, βραδινό φόρεμα. Αυτό που φοράς όταν θέλεις να κάνεις μια σούπερ εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε σε ένα επίσημο event, είτε απλά σε ένα ρομαντικό ραντεβού! Είναι αυτό που φοράς στους γάμους κτλ. και ξέρεις ότι σου πάει άψογα! Προσοχή! Το ρούχο αυτό (το print και το στιλ του) πρέπει να είναι διαχρονικό για να το φοράς μια ζωή!

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου