Με αυτά τα καπέλα θα θέλεις να βρίσκεσαι «υπό σκιά» όλη τη σεζόν

Τα καλύτερα καπέλα της αγοράς σε περιμένουν!

Κέλλυ Νόβακ

Τα καλύτερα καπέλα της αγοράς σε περιμένουν!

Για εμένα ένα καπέλο είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό αξεσουάρ. Είναι τρόπος ζωής, είναι statement. Σε πολλές χώρες ένα καπέλο έχει μια πιο βαρυσήμαντη ερμηνεία, από το γεγονός ότι το φοράει κάποιος απλά για «στιλ». Στην Αγγλία, τα φοράνε για να τιμήσουν κάποιον στον γάμο του ή και για πιο δυσάρεστες περιπτώσεις.

Τα παλαιότερα χρόνια μια τραγιάσκα εξυπηρετούσε τους ναυτικούς που βρίσκονταν μήνες ολόκληρους στην θάλασσα, χαροπαλεύοντας με τα κύματα και προστατεύοντάς τους από το νερό και το θαλασσινό αλάτι.

Σήμερα, και ειδικά τέτοιες εποχές, ένα καπέλο μας προστατεύει από τον ήλιο και μας προσφέρει έξτρα πόντους στιλ. Οκέι, ίσως αυτός να μην είναι και ο πιο... βαθυστόχαστος λόγος που φοράμε ένα καπέλο, προσωπικά όμως για εμένα είναι αρκετά σημαντικός για να προμηθευτούμε ένα stylish καπέλο, αυτή τη σεζόν!

Εγώ έχω επιλέξει τα καλύτερα στιλ καπέλων (βλ. του τένις, panama hat, trucker hat κτλ.), τα οποία φέτος έχουν την τιμητική τους και τα οποία με χάρη και κομψότητα θα συνοδεύουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία και όχι μόνο…

6summerhats_01.jpg

T-Greeks

6summerhats_02.jpg

ASOS

6summerhats_03.jpg

South Beach

6summerhats_04.jpg

Pachacuti

6summerhats_05.jpg

Sophia Anderson

6summerhats_06.jpg

Vans x PeanutsAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares