Η τελευταία της εμφάνιση της Kendall Jenner απέδειξε ότι τo bomber jacket είναι ακόμα το IT item της σεζόν

6 bomber jackets της αγοράς, επιβεβαιώνουν το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Κέλλυ Νόβακ

6 bomber jackets της αγοράς, επιβεβαιώνουν το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Κοίταξε, αν είναι να μιλήσω ξεκάθαρα και επί προσωπικού, θεωρώ ότι ένα bomber jacket είναι από τα ρούχα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Πάντα όμως. Όποια και η ηλικία της, θεωρώ ότι αυτό το ρούχο μπορεί να προσφέρει στις καθημερινές –και όχι μόνο- εμφανίσεις μας, την άνεση, κομψότητα… coolness που χρειαζόμαστε!

Δηλαδή, δεν χρειαζόταν ουσιαστικά να μας το «πει» αυτό η Kendall Jenner. Οκέι, το γεγονός ότι μας το επιβεβαιώνει δίνει ακόμη περισσότερα credits στο ρούχο αυτό, ειδικά, όταν έχουν περάσει ήδη τόσες σεζόν και εμείς ακόμη το φοράμε. Γιατί όπως γνωρίζεις, ανάλογα με τις τάσεις, καμιά φορά, κάποια ρούχα «ξεθωριάζουν». Ξεθωριάζει η αξία που μπορεί να είχαν πέρσι το φθινόπωρο για παράδειγμα.

Αλλά ο… παλιόφιλος αυτός, εκεί σταθερά, παραμένει να στέκεται «τρανά» δίπλα μας και να μας προσφέρει όλα αυτά που προσφέρει στις εμφανίσεις μας ένα bomber jacket. Και με αφορμή λοιπόν, την πρόσφατη εμφάνιση της Kendall στο New York Fashion Week, είπα και εγώ να κάνω μια διαδικτυακή αγορά και να βρω τα καλύτερα bomber jackets στις αποχρώσεις του μπλε, μαύρου και navy.

6bomberjacket_still_itforfall_01.jpg6bomberjacket_still_itforfall_02.jpg

George J. Love

6bomberjacket_still_itforfall_03.jpg

Love Moschino

6bomberjacket_still_itforfall_04.jpg

Alpha Industries http://dangerousminds.gr/greek/woman/clothes-womens/jacket-womens/alpha-industries-133009-ma1-vf-dark-petrol-bomber-jacket.html

6bomberjacket_still_itforfall_05.jpg

Zara

6bomberjacket_still_itforfall_06.jpg

Perfect Moment

6bomberjacket_still_itforfall_07.jpg

WeekdayAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares