Το μόνο σύνολο που θα θέλεις να φοράς όλο το Φθινόπωρο

2 fashion items, 1 συνδυασμός, 1 τέλειο look.

Κέλλυ Νόβακ

2 fashion items, 1 συνδυασμός, 1 τέλειο look.

Δεν μπορώ να πολυκαταλάβω τι καιρό κάνει, βασικά. Δηλαδή είχαμε κάτι κρύες βραδιές και μουντές ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα, μετά είχαμε ζέστη, μετά πάλι ψύχρα… Είναι άστατος ο καιρός σίγουρα και αυτό επηρεάζει την διάθεση αλλά και τις εμφανίσεις μας.

«Τι να φορέσω σήμερα;», είναι η ερώτηση που κάνεις κάθε μέρα στον εαυτό σου, προσπαθώντας να σκεφτείς ένα σύνολο που να σε κρατήσει ζεστή, αν κάνει ψύχρα κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, αλλά και που να μπορείς να «αντέξεις» σε περίπτωση που… ανέβει λίγο ο υδράργυρος.

Να ‘ναι καλά τα fashion girls αυτού του κόσμου, λοιπόν, που βρήκαν την λύση και έναν σούπερ stylish συνδυασμό που μπορούμε να φοράμε όχι μόνο τώρα, αλλά και όλο τον χρόνο. Ένα φόρεμα κάτω από πουλόβερ είναι η λύση στο πρόβλημά μας! Και εξηγώ: Ζεσταίνεσαι; Βγάζεις το πουλόβερ και μένεις με το φόρεμα. Κρυώνεις; Βάζεις το πουλόβερ και έχεις έναν άψογο, φθινοπωρινό συνδυασμό. Απλά τα πράγματα.

Και ταιριάζει σε όλα τα στιλ (μπορείς να επιλέξεις ό,τι φόρεμα, πουλόβερ, φούτερ θέλεις) και σε όλους τους σωματότυπους. There you go…

1combo4fall17_01.jpg

1combo4fall17_02.jpg

1combo4fall17_03.jpg

1combo4fall17_04.jpg

1combo4fall17_05.jpg

1combo4fall17_06.jpg

1combo4fall17_07.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares