Skip to main content

ΜΟΔΑ

5 ζευγάρια παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της!

Back to basics! 


Κέλλυ Νόβακ

Back to basics! 

Ναι, το ξέρεις και εσύ, το ξέρω και εγώ, το ξέρουν και όλοι οι άντρες φίλοι σου. Τα παπούτσια είναι το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας και όσα ζευγάρια και αν έχεις στην ντουλάπα σου, ένα ακόμη παραπάνω ποτέ δεν βλάπτει! Άλλα είσαι σίγουρη ότι έχεις τα κλασσικά παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ανά πάσα στιγμή και εποχή; Αυτά τα παπούτσια που όποιες και αν είναι οι τάσεις της μόδας, αυτά παραμένουν διαχρονική αξία; Αν όχι, τότε μην σκας! Είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω!

1. Μαύρες γόβες: Ένα ζευγάρι παπουτσιών που είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε fashionable γυναίκας, όποια και αν είναι η ηλικία της. Δεν μιλάω για τις μαύρες chunky γόβες που είδες να φοράει η αγαπημένη σου παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Μιλάω για τις απλές μαύρες γόβες σε midi ύψος, όπου ολοκληρώνει κάθε εμφάνισή σου και σου προσδίδει -αν μην τι άλλο- κομψότητα.

95015_in_dl.jpg

2. Ankle boots: Ξέχασε για ένα λεπτό τις μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο είναι πλέον η no.1 σταθερή αξία για τις εμφανίσεις σου. Συνδύασε τα το πρωί με jeans ή το βράδυ με φόρεμα για ένα πιο edgy look.

48255_fr_dl.jpg

3. Μπαλαρίνες: Είτε στην μαύρη κλασσική εκδοχή τους ή σε έντονο bold χρώμα, οι μπαλαρίνες είναι ένα απαραίτητο παπούτσι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και φοριέται όλες τις ώρες.

6a00d8341c76e453ef010534b4fa65970c-800wi.jpg

4. Πλατφόρμες: Οι πλατφόρμες είναι η «εύκολη» εκδοχή των heels. Προδίδουν στυλ και ύψος χωρίς να χρειάζεται να γκρινιάζεις για τα πόδια σου!

HerringboneWomenDesertWedge-10002955-S_1450x1015.jpg

5. Sneakers: Αν μέχρι τώρα δεν έχεις πειστεί, ήρθε η ώρα! Η τάση των αθλητικών παπουτσιών ήρθε για να μείνει. Ένα ζευγάρι άνετα και στυλάτα αθλητικά παπούτσια θα διαφοροποιήσει τα απογευματινά σου look και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

FS-LTLeopardPony_RF1-800x533.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου