Skip to main content

ΜΟΔΑ

Τι πρέπει να προσέχεις πριν αγοράσεις μαγιό

3 tips για αψεγάδιαστα beach looks.


Κέλλυ Νόβακ

3 tips για αψεγάδιαστα beach looks.

To να επιλέξεις το τέλειο μαγιό, δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση. Αυτό φυσικά, αν δεν είσαι μια γυναίκα με ύψος 1,85cm και έχεις τις «τέλειες» αναλογίες --όποιες κι αν θεωρούνται ότι είναι αυτές, anyway.

Οι περισσότερες από εμάς, που έχουμε «πραγματικά» σώματα τα οποία περιλαμβάνουν είτε ολίγη κυτταρίτιδα, είτε μεγαλύτερο στήθος και μικρότερα οπίσθια ή το αντίθετο, το να βρούμε ένα μαγιό που να ταιριάζει γάντι πάνω μας, δεν είναι πάντα και το πιο εύκολο task. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και κάτι ακατόρθωτο. Με γνώμονα πάντα το ότι αγαπάμε το σώμα, όπως κι αν είναι, και με το γεγονός ότι το γνωρίζουμε καλά (τι του ταιριάζει δηλαδή) είναι από τα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, λίγο πριν αγοράσουμε ένα μαγιό.

Έπειτα, και τα παρακάτω 3 tips θα σε βοηθήσουν πολύ…

#1. Άνεση πάνω απ’ όλα

Όπως και με τα ρούχα που φοράς, έτσι και με το μαγιό σου (πόσο μάλλον με το μαγιό!), πρέπει να νιώθεις άνετα όταν το φοράς. Αυτό σημαίνει ότι φοράς το σωστό μέγεθος, ενώ όταν το δοκιμάζεις, δεν πρέπει να «μετακινείται» τίποτα (π.χ. το σουτιέν του μπικίνι δεν εφαρμόζει τέλεια οπότε πρέπει να «προστατεύεις» το στήθος σου, κάθε τρεις και λίγο).

#2. Επέλεξε σοφά το ύφασμα του μαγιό

Ειδικά, αν πρόκειται να ψωνίσεις το μαγιό σου online είναι σημαντικό να διαβάσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την περιγραφή του μαγιό. Έχει ραφές ή όχι; Τι ύφασμα είναι; Αγκαλιάζει το σώμα ή όχι; Στεγνώνει γρήγορα το υλικό αυτό κτλ.; Γενικά να προτιμάς υφάσματα όπως το ζέρσεΐ, το νάιλον και την ελαστίνη που είναι πιο μαλακά στην υφή.  

#3. Ανάδειξε τα καλά «μέρη» σου

Έχεις μεγάλα οπίσθια; Απόφυγε τα πιο ντελικάτα μαγιό με λεπτές τιράντες. Έχεις μεγάλο στήθος; Απόφυγε το τριγωνάκι. Γενικά, σκέψου ποια είναι τα πιο ωραία σημεία του σώματός σου και ανάδειξέ τα. Γι’ αυτά που νιώθεις περισσότερη ανασφάλεια, προτίμησε κάτι πιο safe.

Κεντρική φωτό: Instagram @youworkforthem_photos

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30