Η «εισβολή» του λευκού t-shirt

Το πιο διαχρονικό ρούχο της ντουλάπας σου και πώς να το αποκτήσεις.

Κέλλυ Νόβακ

Το πιο διαχρονικό ρούχο της ντουλάπας σου και πώς να το αποκτήσεις.

Προσπαθώ να σκεφτώ ποιο είναι τελικά το αγαπημένο μου ρούχο, απ’ όλη την γκαρνταρόμπα μου. Είναι αυτά τα άνετα και τέλεια λευκά μου Reebok αθλητικά sneakers; Είναι το αγαπημένο μου leather, στράπλες φόρεμα από τα Zara ή τα χρυσά, gladiator σανδάλια που αγόρασα 11 χρόνια πριν από ένα μαγαζί στην Νέα Σμύρνη;

Όλα έχουν χώρο στην λίστα με τα αγαπημένα μου αντικείμενα της ντουλάπας μου, αλλά κανένα, μα κανένα, δεν έχουν την αδυναμία που τρέφω για το λευκό, oversized t-shirt από το ASOS. Νομίζω, ότι όλοι, άνδρες-γυναίκες, ανατρέχουμε σε αυτό το κομμάτι ρούχου όταν δεν έχουμε τι να βάλουμε ή όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι άνετο, αλλά stylish.

Είναι αυτό το πιο αναπόσπαστο κόμματι ρούχου, αναρωτιέμαι; Και πιστεύω πώς ναι. Γιατί είναι αυτό που φοράμε με ένα τζιν παντελόνι και νιώθουμε ασφαλείς. Είναι αυτό που συνδυάζουμε με ένα σακάκι και νιώθουμε δυναμικές λίγο πριν μπούμε σε ένα δύσκολο meeting. Είναι αυτό που φοράμε κάτω από ένα φόρεμα, όταν θέλουμε να κάνουμε μια πιο stylish εμφάνιση. Είναι αυτό που είναι πάντα εκεί. Πάντα, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις και να προκύψουν.

Τα παρακάτω πάντως θα κάνουν την δουλειά… άψογα!

6whitetshirt_01.jpg

Zara

6whitetshirt_02.jpg

Crooked Tongues

6whitetshirt_03.jpg

A.P.C

6whitetshirt_04.jpg

Dangerous Minds

6whitetshirt_05.jpgH&MAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares